Τετάρτη 26 Φεβ 2020 21:58      

Ο γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας Σίμος Συμεωνίδης υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Παραλίας στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά τον τουρισμό, ένας επαγγελματίας που ζει και αναπνέει στην Παραλία επί σειρά ετών, ο Σίμος Συμεωνίδης, θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Παραλίας στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Σίμος:

·       Γεννήθηκε στην Κατερίνη

·       Είναι το 2ο μέλος πενταμελούς οικογένειας

·       Από μαθητής ακόμα εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση ως μαρμαροτεχνίτης

·       Από το 2000 εργάζεται και ζει στην Παραλία ως έμπορος και από το 2007 ως ξενοδόχος.

·       Είναι γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας

·       Είναι παντρεμένος με τη Danijela Mitrovic, επίσης επαγγελματία στην Παραλία, και έχουν δύο παιδιά

Το όραμά του για την Παραλία και τους επαγγελματίες της

Ο Σίμος Συμεωνίδης μπαίνει συνειδητά στη μάχη των εκλογών. Ήδη ως τώρα από τη θέση του γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Παραλίας εργάζεται με τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της Παραλίας και να πιέσουν για τα αναγκαία έργα υποδομής, αλλά και τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών της.

«Θα εργαστώ σκληρά και ουσιαστικά. Όραμά μου είναι να πετύχουμε όλοι μαζί με σκληρή δουλειά να μετατρέψουμε την Παραλία μας σε έναν τόπο αξιοζήλευτο, που θα το απολαμβάνουν πρώτα από όλα οι ίδιοι οι δημότες του. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά, να επιταχύνουμε στο θέμα των υποδομών, των οργανωμένων πάρκιγκ που δεν έχουμε, των οργανωμένων πάρκιγκ λεωφορείων που δεν έχουμε και δεκάδων άλλων θεμάτων. Στόχος μου να συσπειρώσουμε όλους τους επαγγελματίες του τόπου μας, προκειμένου να δουλέψουν όλοι μαζί και να δώσουν ώθηση στο τουριστικό μας προϊόν. Χαίρομαι που την ίδια γνώμη με εμένα έχει και ο Θανάσης Λιακόπουλος, ο υποψήφιος Δήμαρχός μας, και είμαι χαρούμενος που θα είμαι υποψήφιος κοντά του. Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα, μπορούμε να αλλάξουμε την Παραλία μας, μία από τις βασικές πηγές τουριστικών εσόδων για τον Δήμο Κατερίνης και την Πιερία γενικότερα!»

Θανάσης Λιακόπουλος δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top