Κυριακή 31 Μάιος 2020 16:02      

Ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Κεραμιδίου «Μακεδονία»

Έγινε με επιτυχία η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Κεραμιδίου «Μακεδονία» στο κέντρο ΠΙΕΡΙΔΑ ΠΑΛΛΑΣ. \

 Η εκδήλωση άρχισε με προσφώνηση της προέδρου Χριστίνας Γρηγοριάδου με ευχές για το νέο έτος και καλωσόρισμα όλων των παρευρισκομένων και ιδιαίτερα του εκπροσώπου του Δήμου Κατερίνης προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Θεοδώρου Παυλίδη, και των σωματείων Μικρασιατών και Κοτσα Αναστάς της Νεοκαισάρειας. 

Η πρόεδρος αναφέρθηκε στην  απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για την διεξαγωγή εκλογών στις 21-2-2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου. 

Ο ακούραστος Παπασωκράτης Σιδηρόπουλος που πάντα τιμά τις εκδηλώσεις του συλλόγου ευλόγησε την πίτα και η πρόεδρος την διένειμε  στο Δ.Σ. 

Στους καλεσμένους μοιράστηκαν πιτάκια και το φλουρί έτυχε ο κ. Βασιλειάδης, φρουτέμπορος. Το φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα κινητό τηλέφωνο προσφορά του συλλόγου. 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε το χορευτικό του συλλόγου με τη συνοδεία μουσικής από τους αδελφούς Καπίλη , την ακούραστη δασκάλα κ. Τσαγανού  και μια ομάδα του συλλόγου «Παναγία Σουμελά»

Ακολούθησε η χορωδία του Συλλόγου με δάσκαλο τον Νίκο Πατρή, φλογέρα τον Βαγγέλη Τσιγγαρόπουλο, ακορντεόν τον Θανάση Κατσούλη. 

Και τα δύο τμήματα έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και καταχειροκροτήθηκαν από  όλους. 

Την παρουσίαση της  χορωδίας έκανε η κ. Αναστασία Ουζουνίδου, ένα νέο μέλος του συλλόγου που υπόσχεται πολλά. 

Στη συνέχεια δόθηκε η πίστα στους φίλους του συλλόγου που χόρεψαν μέχρι αργά το απόγευμα, πάντα με τη μουσική των Αφών Καπίλη.

Η εκδήλωση τελείωσε, δίνοντας ραντεβού στην επόμενη συνάντηση που θα ορίσει ο σύλλογος. 

Το Δ.Σ του Συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φίλους που τίμησαν την εκδήλωση καθώς και την διεύθυνση του κέντρου ΠΙΕΡΙΑ ΠΑΛΛΑΣ για την εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Πολιτιστικός Σύλλογος Π. Κεραμιδίου Χορός Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Πιερίδα Παλλάς
Scroll to Top