Σάββατο 8 Αυγ 2020 8:45      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Καμμένος δεν διαγράφει ακόμα τον Παπαχριστόπουλο από τους ΑΝΕΛ

Το τελεσίγραφο που απέστειλε χθες, ο Πάνος Καμμένος, έληξε αλλά δεν διεγράφη ο Θανάση Παπαχριστόπουλος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Και αυτό γιατί όπως είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος: «Την διαγραφή Παπαχρηστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα…. Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα»

Θυμίζουμε ότι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος που αρχικά σκόπευε να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του, μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, ο βουλευτής αποφάσισε να μην παραιτηθεί έως ότου ψηφιστεί το πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Ο κ. Καμμένος, σε μια κίνηση πολιτικού εντυπωσιασμού, επιχείρησε να προλάβει τις εξελίξεις και να διαγράψει τον κ. Παπαχριστόπουλο πριν από την ψηφοφορία του πρωτοκόλλου εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα οι ΑΝ.ΕΛ., με όποιο κόστος, να επιτρέψουν μέλος της Κ.Ο. μας να εκτελέσει τη Μακεδονία», δήλωσε ο κ. Καμμένος, απευθύνοντας αυστηρή προειδοποίηση και στον πρωθυπουργό να μην κρατήσει στην κυβέρνηση τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος αναμένεται να καταλάβει τη θέση του κ. Παπαχριστόπουλου.

«Θα πρέπει να επιλέξει αν θα είναι μέλος της ομάδας αποστατών, αν δηλαδή με προτροπή του πρωθυπουργού και ανταλλαγή της ψήφου του με θέση στο υπουργείο θα μπει στο πάνθεον της κυβέρνησης των αποστατών και αν ο πρωθυπουργός συνεχίσει αυτό που έκανε με τον Κόκκαλη και την Κουντουρά», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Το θρίλερ στους ΑΝΕΛ κορυφώνεται, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες ο Τέρενς Κουίκ είναι αποφασισμένος να κρατήσει την έδρα που παραλαμβάνει αν ο κ. Παπαχριστόπουλος την παραδώσει, απόφαση για την οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει ενημερώσει ήδη το Μέγαρο Μαξίμου. Αυτή η εξέλιξη όμως θα σημάνει και την αντίστροφη μέτρηση για τους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Πηγή

ΑΝΕΛ Καμμένος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top