Σάββατο 22 Φεβ 2020 18:34      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Λευτέρης Πολυχρονιάδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ακολουθεί το δελτίο τύπου με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας:

Ένας άνθρωπος που ασχολείται χρόνια με τον τομέα των οδικών μεταφορών, ο Σταθμιώτης Λευτέρης Πολυχρονιάδης, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Λευτέρης είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά όλη του τη ζωή και καταλαβαίνει τη σημασία της απόφασης του Θανάση «να αλλάξουμε τον Δήμο μας, να δημιουργήσουμε θέσεις για τους δημότες και έτσι να φέρουμε πίσω τα παιδιά μας». Ένα από τα χόμπυ του είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

«Ο Θανάσης είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος, ειδικά τώρα που πρέπει να τρέξουμε»

Όταν κάποιος δουλεύει σε δύσκολες δουλειές, όπως αυτές του κλάδου των οδικών μεταφορών, τότε καταλαβαίνει διαφορετικά τη ζωή και κρίνει με μεγάλη αυστηρότητα τα πρόσωπα που ζητούν την εμπιστοσύνη του. «Επέλεξα τον Θανάση μετά από ώριμη σκέψη. Σέβομαι όλους τους υποψηφίους, όμως αντικειμενικά ο Θανάσης είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος, ειδικά τώρα που πρέπει να τρέξουμε και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Αλίμονο αν και η νέα δεκαετία μας βρει να χάνουμε ευκαιρίες και δουλειές για τον Δήμο και τους πολίτες του. Ο συνδυασμός μας έχει πολλά νέα πρόσωπα. Όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και υποψηφίους που θα μπουν για πρώτη φορά στη μάχη. Η σοβαρότητα, οι γνώσεις, η ομοψυχία που βλέπω ανάμεσά μας, ο ενθουσιασμός και η όρεξη για δουλειά με κάνουν να είμαι βέβαιος ότι έχουμε συγκροτήσει την καλύτερη ομάδα για τις εκλογές του Μαϊου. Ναι, ο συνδυασμός «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα» με αντιπροσωπεύει».

«Ώρα να αλλάξουμε τον Σταθμό, ώρα να αλλάξουμε τον Δήμο μας. Ώρα να στηρίξουμε τους χιλιάδες αυτοκινηστές και απασχολούμενους στον χώρο των οδικών μεταφορών»

Τρεις είναι οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίου ο Λευτέρης Πολυχρονιάδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτοί είναι και οι στόχοι του:

«1. Ο κλάδος των οδικών μεταφορών έχει πολλά προβλήματα. Κάποια από αυτά μπορεί να τα αντιμετωπίσει ο Δήμος μας και με ενδιαφέρει να δουλέψω για τους ανθρώπους του χώρου μου και να βρούμε λύσεις, χωρίς πολλές υποσχέσεις.

2. Η συνοικία όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, ο Σιδηροδρομικός Σταθμός, είναι χρόνια παραμελημένος. Παλιά τον παραμελούσαν επειδή «ήταν σίγουρο ότι θα ψηφίσει τον Δήμαρχο». Μετά τον παραμέλησαν επειδή «εκεί ψήφιζαν τον παλιό Δήμαρχο». Εκτιμώ πως οι δημότες δεν θέλουν άλλη μία φορά ψέματα και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, με κτύπημα στην πλάτη. Ήρθε η ώρα να φωτίσουμε τη συνοικία, να λύσουμε όλα τα μικρά προβλήματα υποδομών στην περιοχή, να βρούμε τρόπο για να κατασκευάσουμε τις 2 πεζογέφυρες που χρειάζονται δεξιά και αριστερά της οδού Λεωνίδα Ιασωνίδη.

3. Όλοι οι δημότες δικαιούνται καλύτερη ποιότητα ζωής. Εμείς έχουμε τη λύση και για τους ποδηλατόδρομους, και για τις παιδικές χαρές με ταρτάν, και για τα πεζοδρόμια με πλάτος 2,05 μέτρα, έτσι ώστε να κινούνται με άνεση τα καρότσια. Η σωστή αστυνόμευση του πεζοδρόμου και σειρά άλλων παρεμβάσεων θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των δημοτών. Θέλω και εγώ να δουλέψω για να υλοποιηθούν αυτές οι παρεμβάσεις, ως μέλος μίας ισχυρής ομάδας συμβούλων! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

thanasis.liakopoulos@yahoo.com

Θανάσης Λιακόπουλος δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top