Πέμπτη 3 Δεκ 2020 15:54      

Ο μαέστρος Μιχάλης Καρυοφυλλίδης, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Παναγιώτη Καζά

Ο συνδυασμός μας, «Η Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας», κάνει πράξη τη διεύρυνση και αγκαλιάζει όλους τους νέους υποψηφίους, διαμορφώνοντας μια νέα δυνατή ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Μιχάλη Καρυοφυλλίδη στη Δημοτική Ενότητα Αιγινίου. Ο Μιχάλης είναι ιδρυτής, μαέστρος και καλλιτεχνικός υπεύθυνος, της δημοτικής Χορωδίας Αιγινίου «CANTO OLYMPUS», η οποία έχει φέρει στον τόπο πολλές διακρίσεις και Χρυσά Βραβεία σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Είναι κάτοχος πτυχίων Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Διπλώματος Πιάνου με βαθμό Άριστα και πτυχιούχος του ΤΕΙ Άρτας - Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής με ειδίκευση στο «ακορντεόν».

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου με ειδίκευση «Διεύθυνση Παιδικής-Σχολικής Χορωδίας» του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Από το 2008 εργάζεται ως αναπληρωτής καθηγητής σε σχολεία της Α/θμιας και Μουσικά Σχολεία καθώς και σε ωδεία και μουσικές σχολές διδάσκοντας πιάνο, χορωδία, ανώτερα θεωρητικά και ακορντεόν.

Παναγιώτης Καζάς: «Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μας».

δημοτικές εκλογές Παναγιώτης Καζάς

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top