Σάββατο 7 Δεκ 2019 22:20      

O Mιχάλης Γεωργιάδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θανάση Λιακόπουλο

O Mιχάλης Γεωργιάδης είναι φυσικοθεραπευτής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Θανάση Λιακόπουλο και τον συνδυασμό «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα».

Ο κόσμος τον γνωρίζει τόσο μέσα από τη δουλειά του ως φυσικοθεραπευτή όσο και από τον  Συλλόγου Δρομέων  Πιερίας  ZEYΣ ,τον οποίο και υπηρετεί σήμερα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου με την αρμοδιότητα του Έφορου και του Υπεύθυνου Αιμοδοσίας.

Η δράση του στο σύλλογο είναι ενεργής καθώς δε συμμετέχει μόνο στους αγώνες που διοργανώνει ο σύλλογος αλλά συμβάλει και στην οργάνωση και πραγματοποίησή τους.

Πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται θετικά πρότυπα για τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του τόπου και δίνεται το έναυσμα για κίνηση που είναι ζωή και υγεία. 

Επισημαίνει πως παραμένοντας κινητικά δραστήριοι επενδύουμε για το μέλλον, ανεξάρτητα από την ηλικία. Γιαυτό και έχει  δημοσιεύει προτάσεις του  για  τη δημιουργία διαδρομών ποδηλασίας πεζοπορίας και τρεξίματος  μέσα στο Δήμο οι οποίες θα δίνουν τη δυνατότητα κίνησης σε όλους τους δημότες ανεξάρτητα ηλικίας ή περιοχή κατοικίας.

Πιστεύει πως για να ξαναγεννηθεί ο τόπος μας πρέπει να στηριχτεί σε δυο δυνάμεις, τον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον  με βασική αρχή την ειλικρίνεια στις ανθρώπινες σχέσεις.

Θανάσης Λιακόπουλος δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top