Κυριακή 29 Νοε 2020 18:29      

O Νίκος Ευαγγελόπουλος από τον Λόφο υποψήφιος με τον Θανάση Λιακόπουλο

Με κεντρικό σύνθημα «Αλλάζουμε Μαζί» ο Νίκος Ευαγγελόπουλος από τον Λόφο Πιερίας θέτει υποψηφιότητα, για πρώτη φορά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης, με τον συνδυασμό του Θανάση Λιακόπουλου «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ».

Γεννήθηκε στην Κατερίνη απ ό αγροτική οικογένεια. Σπούδασε Πληροφορική και Επικοινωνίες, ενώ έχει κάνει και μεταπτυχιακές σπουδές στην πληροφορική και επικοινωνίες με κατεύθυνση τις τεχνολογίες πληροφορίας και επικοινωνιών και τα δίκτυα H/Y Α.Π.Θ. Από νεαρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά, συμμετέχοντας στο δημοτικό συμβούλιο νέων στον πρώην Δήμο Πέτρας.

Ως φοιτητικής εντάχθηκε στους κόλπους της ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ. και της ΟΝΝΕΔ, έχοντας ενεργό ρόλο και θέσεις ευθύνης. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, ενώ ασχολείται και με τις οικογενειακές αγροτικές καλλιέργειες.

Πιστεύω πως οι νέοι πρέπει να προσπαθούμε καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο, να μην συμβιβαζόμαστε όταν μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και να διεκδικούμε όσα οραματιζόμαστε και μας εμπνέουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης, Θανάση Λιακόπουλο, για την τιμή που μου έκανε να εκπροσωπώ τη νέα γενιά, τη γενιά μου, στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Ως νέος κι εγω, έχω ακούσει και έχω ταυτιστεί με τους προβληματισμούς της γενιάς μου, έχω συναναστραφεί με ανθρώπους και έχω συζητήσει για τις ανησυχίες τους. Ανησυχίες που λύνονται με δράση και όχι με αδράνεια, με αλήθειες και όχι με απλές υποσχέσεις. i

Μέσα στους επόμενους μήνες, με Δήμαρχο τον Θανάση Λιακόπουλο, ο Δήμος μας θα μπει επιτέλους σε τροχιά ανάπτυξης. Με τον καλύτερο δυνατό σύμμαχο και με βάση τις αρχές της ευθύνης και της αξιοπιστίας, ζητώ την στήριξή σας ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Νιώθω την ανάγκη να βγω μπροστά για τους νέους, για όλους τους συμπολίτες μου που καθημερινά αγωνίζονται για να τα βγάλουν πέρα, για τους φίλους και τα αδέρφια μας που έχουν ξενιτευτεί για ένα καλύτερο μέλλον, για όλους εμάς που αξίζουμε να ζούμε σε ένα Δήμο με ελπίδα και προοπτικές.

Για τον Δήμο Κατερίνης που έχουμε υποχρέωση και μπορούμε να πάμε μπροστά με όραμα, προγράμμα και μεγάλη προσπάθεια.

δημοτικές εκλογές Θανάσης Λιακόπουλος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top