Τρίτη 2 Ιουν 2020 1:33      

Ο Νίκος Ι. Γκόλιας από την Κάτω Μηλιά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Πέτρας, στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ακολουθεί το δελτίο τύπου με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας:

Ο έμπειρος και δυναμικός Νίκος Ι. Γκόλιας από την Κάτω Μηλιά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Πέτρας, στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ένας έμπειρος και δυναμικός αγρότης με κύρια ενασχόληση τα καπνά, ο Νίκος Ι. Γκόλιας, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Ο Νίκος κατάγεται από την Κάτω Μηλιά και θα είναι υποψήφιος στη δημοτική ενότητα Πέτρας. Η υποψηφιότητά του, πρώτη για σύμβουλο εκτός Κατερίνης το 2019, δείχνει όχι μόνο τη μεγάλη δυναμικότητα του συνδυασμού του Θανάση Λιακόπουλου, αλλά και την προσήλωσή του για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων της περιφέρειας του Δήμου τα επόμενα χρόνια.

Ο Νίκος βιώνει εδώ και πολλά χρόνια το πρόβλημα του νερού που το καλοκαίρι ταλανίζει την πλειοψηφία των δημοτών της δημοτικής ενότητας Πέτρας. Ξέρει πολύ καλά τα προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη νερού κατά περιόδους και όλα τα άλλα θέματα που απασχολούν τη δημοτική ενότητα. Μπαίνει στην ομάδα μας με μεγάλη διάθεση προσφοράς και θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς μας πυλώνες για να πάρει ο συνδυασμός μας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στη σχετική δημοτική ενότητα.

«Επέλεξα τον Θανάση Λιακόπουλο τόσο για το πολύ σημαντικό πρόγραμμα του συνδυασμού, την εξαιρετική του προσέγγιση για τον Δήμο, την ικανότητά του να λύνει προβλήματα προτού αυτά εκραγούν, όσο και για την ομαδικότητά του. Πάνω από όλα είναι κοντά στον συνάνθρωπό του» τόνισε ο Νίκος Ι. Γκόλιας.

Θανάσης Λιακόπουλος δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top