Κυριακή 25 Οκτ 2020 3:06      

Ο νυν δήμαρχος Β. Λαγδάρης και ο Αναστάσιος Μανώλας στη 2η Κυριακή

Την αισιοδοξία του ότι οι πολίτες θα τους αναδείξουν  νικητές, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης, καθώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο συνδυασμός του και αυτός του κ. Αναστάσιου Μανώλα περνούν στην δεύτερη Κυριακή.

Από την πλευρά του ο κ. Μανώλας ευχαρίστησε τους δημότες  για την στήριξη τους ώστε να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Η  εκλογική διαδικασία στον δήμο Πύδνας Κολινδορύ  κύλησε ομαλά, χωρίς να παρουσιαστούν ιδιαίτερα προβλήματα  

Ο κ. Λαγδάρης 
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαγδάρης τόνισε: «Θεωρούμε ότι δώσαμε μια μάχη ιδιαίτερα σημαντική κάτω από δύσκολες συνθήκες. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και αισιοδοξούμε ότι την δεύτερη Κυριακή  θα είμαστε νικητές» δήλωσε ο Βαγγέλης Λαγδάρης.  

Ο κ. Μανώλας 
Από την πλευρά του ο κ. Αναστάσιος Μανώλας ανέφερε: «Ο δήμος Πύδνας Κολινδρού έκανε το πρώτο βήμα για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Ευχαριστώ από καρδιάς τους συνδημότες μου που με την εμπιστοσύνη τους μας έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική νίκη για το καλό του τόπου». 

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top