Δευτέρα 10 Αυγ 2020 21:55      

Ο Σάββας Χιονίδης βάζει τέλος στις φήμες : «Ναι, θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης»

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης δηλώνει κατηγορηματικά και βάζει τέλος στα οποιαδήποτε σενάρια  στο πλαίσιο συνέντευξης του στο ειδικό αφιέρωμα του ένθετου περιοδικού TIMSEL που ετοιμάζει η εφημερίδα "Ολύμπιο Βήμα" για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. 

Στη σχετική ερώτηση απαντά χαρακτηριστικά :

O.B.: Πως σχολιάζετε τις φήμες που σας θέλουν να ανακοινώνετε μετά τα Χριστούγεννα ότι θα είστε υποψήφιος βουλευτής Πιερίας;

Σ. Χιονίδης: «Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι το επιθυμούν διακαώς, γι’ αυτό και κατασκευάζουν φήμες σχετικά με την υποψηφιότητά μου, αντί να ασχολούνται με τις δικές τους ελλειμματικές παρουσίες στα κοινά.

Θα τους στεναχωρήσω λοιπόν για μία ακόμη φορά, με αφορμή την ερώτησή σας. Ναι, θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης. Θέλουμε να συνεχίσουμε μία επιτυχημένη πορεία, να πάμε την Κατερίνη μας ακόμη πιο ψηλά. Είμαι πεπεισμένος ότι οι συνδημότες μας θα αναγνωρίσουν το έργο μας στο οποίο εδώ και χρόνια είμαστε καθημερινά αφιερωμένοι.

Περισσότερες λεπτομέρειες λοιπόν με την έναρξη του προεκλογικού αγώνα, ήτοι από το νέο έτος και μετά. Καλή συνέχεια».

Ολόκληρη τη συνέντευξη του Δημάρχου Κατερίνης μπορείτε να την διαβάσετε στο TIMSEL που θα κυκλοφορήσει στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σάββας Χιονίδης TIMSEL

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top