Τετάρτη 27 Ιαν 2021 9:50      

Ο στρατιωτικός Δημήτρης Ζάχος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πιερίων στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ο στρατιωτικός Δημήτρης Ζάχος του Κωνσταντίνου θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πιερίων στο πλευρό του Θανάσης Λιακόπουλου. Ο Δημήτρης είναι 40 χρονών, είναι παντρεμένος με 3 παιδιά και προέρχεται από πολύτεκνη και αγροτική οικογένεια.

Η ενασχόλησή του με τις εκλογές γίνεται προκειμένου να συμβάλλει στην επίλυση των τοπικών προβλημάτων. Το νερό παραμένει πρόβλημα, η άρδευση επίσης καθώς και η αγροτική οδοποιία. Επίσης, θα ασχοληθεί με την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Η πρόταση για τη σύνδεση του παραλιακού μετώπου με την Κατερίνη και τον ορεινό όγκο

«Η πρόταση του συνδυασμού μας για να φέρνουμε 2 φορές την εβδομάδα τους τουρίστες από το παραλιακό μας μέτωπο στην Κατερίνη και τον ορεινό όγκο είναι πολύ σημαντική. Κατ’ αρχάς, δεν χάνει κάτι η τουριστική μας ζώνη, μιας και αυτοί θα πήγαιναν σε προορισμούς εκτός Πιερίας. Με τη συνεργασία των τουριστικών μας πρακτόρων και του Δήμου μας, θα φέρνουμε για 4 μήνες τον χρόνο χιλιάδες επισκέπτες και στα χωριά μας, σε μία περίοδο που σήμερα είναι πεσμένη (Μάιος – Σεπτέμβριος) και θα ανεβάσουμε το εισόδημα των κατοίκων μας. Επίσης οι επισκέπτες που θα έρθουν στον τόπο μας το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν και τον χειμώνα» εξηγεί ο Δημήτρης.

Το Βιοαέριο που θα σώσει όλες τις κτηνοτροφικές μονάδες μας

Ο συνδυασμός μας είναι ο μόνος που έχει μελετήσει και προτείνει την κατασκευή μονάδας Βιοαερίου στον Δήμο μας. Εκτός από τις δεκάδες θέσεις εργασίας, τα 3 εκ. Ευρώ τον χρόνο έσοδα για τον Δήμο και τα πολλά άλλα πλεονεκτήματα, για εμάς στα χωριά μετράει πολύ πως αυτή η επένδυση θα στηρίξει ουσιαστικά τις κτηνοτροφικές μας μονάδες, θα τους πάρει από την πόρτα τους τα λύματα, θα τους προσφέρει λίπασμα και θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν χωρίς το άγχος της περιβαλλοντικής συμμόρφωσης. Κάθε μονάδα θα γλυτώσει χιλιάδες ευρώ τον χρόνο!

«Να ζεις στο χωριό με τις ίδιες ανέσεις που σου προσφέρει η πόλη»

«Προς το παρόν ο συνδυασμός μας είναι ο μοναδικός που έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Για τα χωριά μας πρωτεύει να φέρουμε το νερό, να ανοίξουμε τους δρόμους, αλλά γενικότερα μας ενδιαφέρει να προσφέρουμε στους κατοίκους μας τις ίδιες ανέσεις που προσφέρει και η πόλη: Γρήγορο ίντερνετ, ευκολία κίνησης και συναλλαγών, σωστά σχολεία, παιδικές χαρές με ταρτάν και όλες τις υποδομές που δικαιούνται και όλοι οι δημότες. Όλοι Μαζί θα τα καταφέρουμε! Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!» δηλώνει ο Δημήτρης!

Θανάσης Λιακόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης

thanasis.liakopoulos@yahoo.com

δημοτικές εκλογές Θανάσης Λιακόπουλος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top