Κυριακή 28 Φεβ 2021 6:14      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

O Τομέας Υγείας Πρόνοιας του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης συμμετείχε στη 2η γιορτή Αγωγής Υγείας

Την Παρασκευή 15 Απριλίου, ο τομέας Υγείας Πρόνοιας του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης συμμετείχε ενεργά στη 2η Γιορτή Αγωγής Υγείας που έλαβε χώρα στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Η γιορτή  συνδιοργανώθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και υποστηρίχθηκε από το  ΚΕΕΛΠΝΟ, το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Αμπελοκήπων και τα τμήματα Αγωγής Υγείας Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Στόχος της Γιορτής Αγωγής Υγείας ήταν να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές σε σημαντικά θέματα υγείας και να ενεργοποιήσει τους συναρμόδιους φορείς που εμπλέκονται σε δράσεις που αφορούν την υγεία των μαθητών να γίνουν πιο συνεργάσιμοι και αποτελεσματικοί.

Η πολυάριθμη ομάδα μαθητριών και μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης συνοδευόμενη από το Διευθυντή του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς κο Δελήμπαλτα Παναγιώτη, κα Καραματσούκη Αγγελική, κα Χότζα Ευαγγελία, κα Παπαγεωργίου Αγγελική και κα Πάντζαλη Στυλιανή, παρουσίασε ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο με θέμα την Καρδιοπνευμονική

Αναζωογόνηση (τη γνωστή μας ΚΑΡΠΑ). Με έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο και πρωτότυπο τρόπο κατάφερε να παρουσιάσει στο ενθουσιασμένο κοινό τη  διαδικασία της ΚΑΡΠΑ και να αναδείξει τη «ζωογόνα» σημασία της.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης Γιορτή Υγείας
Scroll to Top