Τρίτη 16 Ιουλ 2019 3:49      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όαση... δροσιάς και πολιτισμού!

Γέμισαν το ανοικτό θέατρο του πάρκου της Κατερίνης οι κινηματογραφικές προβολές που ήταν αφιερωμένες στον τσέχικο κινηματογράφο.

Με την προβολή της οσκαρικής ταινίας “ΚΟΛΙΑ” ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 13 Αυγούστου οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης που φέτος ήταν ενταγμένες στο πρόγραμμα του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου και αφιερωμένες στον τσέχικο κινηματογράφο, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Καθώς η τιμώμενη χώρα του φετινού φεστιβάλ είναι η Τσεχική Δημοκρατία οι τέσσερις, συνολικά, ταινίες που προβλήθηκαν ήταν επιλεγμένες από τον τσέχικο κινηματογράφο με το κοινό να γεμίζει κάθε φορά το ανοικτό θέατρο του πάρκου της Κατερίνης. «Ζεστές Φωλιές», «Θεωρία της Τίγρης», «Έρωτας στο Ζέλαρι» και χθες η βραβευμένη με όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας «ΚΟΛΙΑ» έδωσαν τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει τέσσερις υπέροχες θερινές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό της πόλης και παράλληλα να έρθει σε επαφή με την τσέχικη κουλτούρα και τον τσέχικο πολιτισμό και να γνωρίσει πτυχές της ιστορίας της τιμώμενης χώρας.

Και η χθεσινή προβολή της τσεχικής γλυκόπικρης κωμωδίας έτυχε θερμότατης ανταπόκρισης από το κοινό που γέμισε το θέατρο και παρακολούθησε την ταινία η οποία διηγείται την ιστορία του τσέχου βιολοντσελίστα και εργένη Λόουκα και την “εισβολή”, στη ζωή του , του μικρού Κόλια.

Θεάτρο εκδηλώσεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top