Δευτέρα 17 Ιουν 2019 22:34      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι αντιδράσεις και οι πιέσεις απέδωσαν καρπούς: Δεν κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στον Κολινδρό

Κανονικά θα συνεχίσει τη λειτουργία του το Υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Κολινδρό. Ύστερα από τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής, της δημοτικής αρχής, επιχειρηματιών, συλλόγων και φορέων, η διοίκηση της Τράπεζας έλαβε την απόφαση το Υποκατάστημα να παραμείνει ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας και όχι μόνο τις δύο μέρες που προέβλεπε η αρχική απόφαση.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού Ευάγγελος Λαγδάρης, "ύστερα από συντονισμένες και επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, των παραγόντων και φορέων του Δήμου μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους κατοίκους του Κολινδρού ότι το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς θα εξακολουθήσει να λειτουργεί καθημερινά, όπως συμβαίνει έως σήμερα.

Η απόφαση αυτή μας ικανοποιεί πλήρως και μας δικαιώνει, καθώς δείχνει πως η τεκμηρίωση των θέσεων και η ανάλυση της αντικειμενικής πραγματικότητας μπορεί να επιβάλλουν λύσεις που είναι προς το αμοιβαίο συμφέρον όλων και κυρίως των τοπικών κοινωνιών που αισθάνονται ότι οι όροι ζωής τους στην περιφέρεια δεν υποβαθμίζονται και πως δεν κρίνονται τα πάντα από μια στενή και μυωπική οικονομίστικη λογική, που παραβλέπει τον παράγοντα άνθρωπο και τις πραγματικές ανάγκες του.

Κυρίως όμως μας ικανοποιεί γιατί οι συνδημότες μας θα εξακολουθήσουν να εξυπηρετούνται κανονικά χωρίς ταλαιπωρίες και άλλες επιβαρύνσεις με το αίσθημα εμπιστοσύνης στις συναλλαγές τους που έχει διαμορφωθεί εδώ και πολλά χρόνια στο τοπικό τραπεζικό κατάστημα.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω επίσης τις ευχαριστίες μας προς την Διοίκηση της Τράπεζας και ειδικότερα στον Πρόεδρο του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κ. Σάλλα Μιχαήλ, που είδε με κοινωνική ευαισθησία το πρόβλημα και κατανόησε την αναγκαιότητα της απρόσκοπτης λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος στον Κολινδρό" καταλήγει ο κ. Λαγδάρης.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook
 

Τράπεζα Πειραιώς Κολινδρός Λειτουργία
Scroll to Top