Σάββατο 24 Αυγ 2019 21:24      

Οι φήμες για το φλερτ του Αγγελόπουλου με τη Βαλαβάνη

Τις φήμες για φλερτ μεταξύ του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ευριδίκης Βαλαβάνη που ξέσπασαν μετά από ένα σχόλιο στην επίσημη σελίδα του Survivor σχολίασε ο αδερφικός φίλος του «Ντάνου».

Σημειώνεται ότι οι φήμες ξέσπασαν όταν ένα σχόλιο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Survivor.

«Το Survivor ένωσε δύο υπέροχους ανθρώπους! Γιώργο και Ευρυδίκη να είστε πάντα ευτυχισμένοι!» έγραφε το σχόλιο στον επίσημο λογαριασμό του Survivor στο Twitter.

Η φωτογραφία λίγο αργότερα αφαιρέθηκε.

Πάντως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε την ασυλία και έβγαλε ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δείχνοντας πως οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι και οι καλύτερες. Νωρίτερα, όμως είχαν υπάρξει διάφορες φήμες για φλερτ μεταξύ του Ντάνου και της αθλητικογράφου, ωστόσο σύμφωνα με κολλητό φίλο του Αγγελόπουλου αυτό δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Χειμώνας, αδερφικός φίλος του Ντάνου, μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών λέγοντας για τα σενάρια: «Δεν είναι του γούστου του η Ευρυδίκη, είναι πολύ λίγη για τον Γιώργο. Επίσης δεν θα έδινε δικαίωμα εκεί και με τόσες κάμερες γύρω, όσες ανάγκες και να είχε».

Για όσα ακούγονται για τον Αγγελόπουλο λέει: «Σίγουρα μπορεί να μην ταιριάζουμε όλοι με όλους και λογικό είναι να υπάρχουν διάφορα εκεί λόγω πείνας και ταλαιπωρίας. Όμως τον αδικούν τον Γιώργο και θα φανεί στην πορεία».

Αγγελόπουλος Βαλαβάνη Survivor 2017

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top