Κυριακή 29 Νοε 2020 6:33      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης και αναβάθμισης

TOY ΜΝΗΜΕΙΟY ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ Σ. ΣΤΑΘΜΟ

Ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη φάση ανάπλασης - αισθητικής αναβάθμισης του περιβάλλοντος χώρου του μνημείου πεσόντων στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, στην οδό Διγενή Ακρίτα. Ο λόγος για το μνημείο ομαδικής εκτέλεσης από τους Γερμανούς των σαράντα τριών Ελλήνων πατριωτών (Αη Δημητρινών, Λιβαδιωτών και του αείμνηστου Δημάρχου Κατερίνης Αιμιλίου Ξανθόπουλου), τον Φεβρουάριο του 1943.

Αναπλάσεις σε εξέλιξη

Παράλληλα, με στόχο να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των δημοτών, παρεμβάσεις ανάπλασης πεζοδρομίων είναι σε εξέλιξη στον Σιδηροδρομικό Σταθμό, πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους (οδός Γιαννουλάδη). Επιπλέον, στη συμβολή των οδών Τερζοπούλου & Αχελώου, Αμύντα & Λαχανά κ.α.

Ο αντιδήμαρχος κ. Συμεωνίδης

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, ανάλογες παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν σε όλο το εύρος του Δήμου Κατερίνης, καθώς όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Συμεωνίδης «Με τον συντονισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου συνεχίζουμε τις εργασίες για την αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης, την επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων και την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών υποδομών». Τέλος, εργασίες για την αποκατάσταση βλάβης στο αρδευτικό δίκτυο πολυαιθυλενίου είναι σε εξέλιξη από την τεχνική υπηρεσία στην Τ.Κ. Γανόχωρας.

 

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top