Τετάρτη 23 Ιαν 2019 18:47      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΡΦΕΟ: Συνάντηση του βουλευτή Κ. Κουκοδήμου με την διοίκηση

Υλοποιώντας την προ ημερών δήλωσή του για οικονομική ενίσχυση και υποβολή συγκεκριμένης πρότασης συνεργασίας με τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) από πλευράς Ινδών που σχετίζονται με τον πολιτισμό και την επιχειρηματικότητα, προχώρησε ο Βουλευτής Πιερίας, Κωνσταντίνος Κουκοδήμος.

Η συνάντηση

Το περασμένο Σάββατο επισκέφθηκε τον ΟΡ.ΦΕ.Ο. και παρέδωσε στη διοίκηση χρηματικό ποσό για τις λειτουργικές ανάγκες του 47ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2018, ενώ παράλληλα συγκεκριμενοποίησε την πρόταση και το πλάνο της συνεργασίας που επιθυμούν οι Ινδοί να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα, επισημαίνοντας: «Οι Ινδοί με επικεφαλής την διπλωματική τους αντιπροσωπεία στην Ελλάδα θα βρίσκονται στην Πιερία για κινηματογράφηση του φυσικού κάλους και της ιστορίας του Νομού μας και ιδιαίτερα των τόπων λατρείας.

Θεωρούν ότι η Ορθοδοξία και η Θρησκεία του λαού της Νότιας Ασίας έχουν κοινή αναφορά, την αγάπη στον άνθρωπο. Με τον ΟΡ.ΦΕ.Ο. προτείνουν η συνεργασία να υλοποιηθεί μέσω του θεσμού της τιμώμενης χώρας, πιθανά το έτος 2020. Επίσης μεταξύ των προτάσεων, η δημιουργία και η ενίσχυση από πλευράς τους ενός πολιτιστικού κέντρου στη Βόρεια Πιερία.»

Τον κ. Κουκοδήμο υποδέχθηκαν και ευχαρίστησαν από πλευράς Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, ο πρόεδρος, Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο αντιπρόεδρος, Νικόλαος Πασχαλούδης, ο γενικός γραμματέας, Οδυσσέας Μανωλόπουλος και τα μέλη, Γεώργιος Σαμαλής, Πλάτων Τασχουνίδης και Περικλής Χατζηγιάννης.    

ΟΡΦΕΟ Συνάντηση 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2018 Κώστας Κουκοδήμος Διοίκηση

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top