Σάββατο 11 Ιουλ 2020 1:01      

«Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών»

 Το ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και το Δημοτικό Σχολείο Πλαταμώνα συμμετείχαν στην «Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών» της Ocean Conservacy, που στην Ελλάδα συντονίζει η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος (HELMERA). 

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του  «Μήνα Δράσης για το Θαλάσσιο Περιβάλλον 2017 (16 Σεπτεμβρίου- 16 Οκτωβρίου 2017)», με σύνθημα «Για καθαρές θάλασσες και ακτές» και στόχο να μετρήσουμε τι "αφήσαμε" πίσω μας με το τέλος του καλοκαιριού διοργανώσαμε καθαρισμό μέρους της Ακτής του Πλαταμώνα. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 και συμμετείχαν 120 μαθητές, 9 εκπαιδευτικοί από το Δημοτικό Σχολείο του Πλαταμώνα Πιερίας και δύο μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας του ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου. 

Ευχαριστούμε το Δήμο Δίου-Ολύμπου και συγκεκριμένα  τους κυρίους: Στέλιο Μπόζα – Πρόεδρο Τοπικού Πλαταμώνα και Γιάννη Ταντή - Πρόεδρο Τοπικού Παντελεήμονα για την υλική υποστήριξή τους καθώς και τους κυρίους: Αθανάσιο Καλαϊτζή – Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Δίου – Ολύμπου και τον κύριο Παναγιώτη Μπατζιάνα - Διοικητή του Λιμενικού για την παρουσία τους στον χώρο.
      
Ιωάννα Κάκαλου, Μαρία Στάθη – ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου
          Διεύθυνση Δημοτικού Σχολείου Πλαταμώνα

Παγκόσμια Εκστρατεία Καθαρισμός ακτών ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου Δημοτικό Σχολείο Πλαταμώνα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top