Παρασκευή 22 Φεβ 2019 20:16      

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Κυριακή Κωτσίλη

Μεγάλη επιτυχία της Κυριακή Κωτσίλη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju-Jitsu που πραγματοποιήθηκε στο Άμπου Ντάμπι  στις 2-3 και 4 Μαρτίου. Κέρδισε την 2η θέση στον κόσμο κάνοντας περήφανους όλους όσους της πίστεψαν και της συμπαραστάθηκαν να φτάσει στην κορυφή του κόσμου. 

Η Κυριακή Κωτσίλη είναι μόλις 15,5 ετών (έχει γεννήθηκε στις 22-11-2002)  έχει καταγωγή από το Αρσένι του Δήμου Σκύδρας και μένει μόνιμα στο Αιγίνιο Πιερίας. Είναι κόρη του Θεόδωρου Κωτσίλη και της Μαρίας Γκεβρέκη και είναι αθλήτρια του ΑΣΚ Αλεξάνδρειας. 

Είναι πρωταθλήτρια Ελλάδας  στο Ju-Jitsu και με την κατάκτηση της 1ης θεσης στο Ne-Wasa System και της 2ης θέσης στο Fighting System στο 17ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Ju-Jitsu που πραγματοποιήθηκε στην Αθηνά στην αρχή της χρονιάς πήρε και την πρόκριση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι μέλος της αποστολής της Εθνικής Ομάδας. 

Η Κυριακή είναι άριστη μαθήτρια, προπονείται καθημερινά και βάζει στόχους για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Στην μεγάλη της προσπάθεια για το Άμπου Ντάμπι και την τεράστια επιτυχία της  δεν ήταν μόνη. Εκτός από την οικογένεια της που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να συμμετέχει στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για το Ju-Jitsu, είχε και την βοήθεια 30 και πλέον χορηγών, κυρίως τοπικών επιχειρήσεων και φορέων, που συνέβαλλαν ώστε η συμμετοχή της Κυριακής να έχει τις προϋποθέσεις που αρμόζει σε μία τόσο σπουδαία αθλήτρια. 

Και αυτή από την μεριά της, τους έκανε το μεγαλύτερο δώρο ! 

Την 2η θέση στον κόσμο.

Το μέλλον είναι δικό της ! 

Κυριακή Κωτσίλη Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju-Jitsu

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top