Τρίτη 2 Μαρ 2021 18:44      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΜΕ Πιερίας: Παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία της Κατερίνης

Την Τετάρτη 22-3-2017 οι συσπειρώσεις του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης, το  Σ.Ι.Υ.Ν.Π. ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’, το  Σωματείο Συνταξιούχων Λιτόχωρου, η ΔΑΣ Συνταξιούχων ΙΚΑ Κατερίνης, η Ομάδα Γυναικών Κατερίνης (μέλος ΟΓΕ), πολλοί συνδικαλιστές και εργαζόμενοι πραγματοποίησαν μαζική παράσταση διαμαρτυρίας  στην εφορία της Κατερίνης. Οι εκπρόσωποι των συσπειρώσεων κατέθεσαν υπόμνημα  διαμαρτυρίας στην εφορία για να σταλεί στην κυβέρνηση. Το υπόμνημα  που στρέφετε ενάντια στη φοροληστεία, τις κατασχέσεις του λαϊκού εισοδήματος και της λαϊκής περιουσίας, καθώς επίσης και στη νέα συμφωνία με τα μέτρα σφαγής σε βάρος του λαού που ετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους εταίρους της την Ε.Ε., και τους ντόπιους υποστηρικτές της πολιτικής του κεφαλαίου.  
Οι συσπειρώσεις απαίτησαν  και πέτυχαν να μιλήσουν με εκπρόσωπο  του υπουργείου οικονομικών, στον οποίο κατήγγειλαν την ταξική πολιτική που λεηλατεί το λαϊκό εισόδημα, με κατασχέσεις λαϊκής περιουσίας ακόμα και της πρώτης κατοικίας.   
Προειδοποίησαν τον εκπρόσωπο του υπουργείου οτι αυτή η πολιτική δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή από το λαό όσα ψέματα και αν λένε. Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, ο λαός  καθημερινά θα είναι στους δρόμους, τα μικρά  ρυάκια θα μεγαλώνουν και στο πέρασμά τους θα γίνουν μεγάλο ποτάμι του λαού που θα ανατρέψει τη βάρβαρη πολιτική που υπηρετεί τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. 
Μελανό σημείο στην παράσταση  διαμαρτυρίας ήταν η προκλητική συμπεριφορά του διευθυντή της εφορίας του κύριου  Μάνου. Με ένα ύφος αδιάφορο, ειρωνικό, προκλητικό, αρνιόταν να τηλεφωνήσει στο υπουργείο για να επικοινωνήσουν οι εκπρόσωποι των συσπειρώσεων  με το αστείο επιχείρημα οτι η εφορία είναι ανεξάρτητη αρχή. Το μόνο που δεν μας είπε είναι οτι η εφορία της Κατερίνης με επικεφαλής τον κύριο Μάνο ασκεί δικιά της ανεξάρτητη οικονομική πολιτική. 
Ο κύριος  Μάνος έκανε την επιλογή του. Συντάχτηκε χωρίς προσχήματα  με την κυβέρνηση, τους καπιταλίστες, με την πολιτική του κεφαλαίου ενάντια στους εργαζόμενους. 
Ταυτίζεται  με όλες τις κυβερνήσεις που ψηφίζουν μνημόνια, που ληστεύουν τον λαό, που κόβουν μισθούς και συντάξεις, που αφαιρούν εργασιακά δικαιώματα, που  κατάσχουν  το λαϊκό  εισόδημα και  τη λαϊκή περιουσία. 
Το λαϊκό κίνημα θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στην πολιτική που υπηρετεί το μεγάλο κεφάλαιο και οδηγεί το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση. 
Είμαστε  σίγουροι  αυτήν η πολιτική και όσοι την υπηρετούν  θα  ανατραπούν!  
Γραφείο τύπου ΠΑΜΕ

 

ΠΑΜΕ Διαμαρτυρία Εφορία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top