Πέμπτη 24 Ιαν 2019 6:35      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας: Συζήτηση για το όνομα των Σκοπίων στην Εκάβη

Συζήτηση για το όνομα των Σκοπίων με πρωτοβουλία της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις έξι στην Εκάβη, 

Οι βουλευτές να συνταχθούν με τον λαό

Όπως αναφέρεται  στην ανακοίνωση των συλλόγων  «μετά το εκκωφαντικό μήνυμα που έστειλε το μισό εκατομμύριο Ελλήνων από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για μη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην επικείμενη οριστική ονομασία του κράτους των Σκοπίων επιβάλλεται η μετάδοσή του σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων πιστή στις καταστατικές Αρχές της προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού της για αποτροπή αποδοχής της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από το γειτονικό κράτος. Είναι συνεχής η επιδίωξη για διασφάλιση της Ιστορικής Αλήθειας και καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην υπέρτατη έκφραση άμεσης δημοκρατίας που είναι η δημόσια διαβούλευση.

Προσκαλούμε τους βουλευτές του κάθε Νομού να συμμετέχουν σε αυτές τις εκδηλώσεις, να αφουγκρασθούν τη βούληση των πολιτών και να εκφράσουν τις θέσεις τους. Θα προκύψουν συμπεράσματα χρήσιμα για το μέλλον του τόπου, βγαλμένα μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και πολιτισμένο διάλογο. Τα συμπεράσματα της δημόσιας διαβούλευσης θα ανακοινωθούν αμέσως μετά. Ελπίζουμε να μην λείπει κανείς βουλευτής. Η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη. Οφείλουν να συνταχθούν με τη βούληση του λαού!

Εκάβη Σκοπιανό

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top