Σάββατο 8 Αυγ 2020 6:16      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπανικολάου Ηλίας: "Είναι καιρός ως νέα γενιά να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν"

Παπανικολάου Ηλίας: Είναι καιρός ως νέα γενιά να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και να αντιμετωπίσουμε με αποφασιστικότητα και ορθολογισμό τα προβλήματα της κοινωνίας. Οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στα κοινά, ώστε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες του τόπου μας και να αναδείξουμε τη νεανική ατζέντα στο προσκήνιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το βιογραφικό του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Πιερίας Παπανικολάου Ηλία, με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα

Είμαι ο Ηλίας Παπανικολάου. Γεννήθηκα στην Κατερίνη το 1999. Γονείς μου είναι ο Νίκος Παπανικολάου του Ηλία, δικηγόρος από το Λιτόχωρο και η Ζωή Συμεωνίδου του Σπύρου,  δικηγόρος από τη Σεβαστή Πιερίας. Η οικογένειά μου είναι πολύτεκνη με 7 μέλη, από την οποία τα 6 μέλη ασχολούνται με τα Νομικά. Φοιτώ στο δεύτερο έτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είμαι μέλος της European Law Students’ Association και του Δικτύου Ενεργοποίησης Νέων. Φοίτησα στο θερινό τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας του Geneva School of Diplomacy and International Relations. Έχω συμμετοχές σε διεθνή επιστημονικά και πολιτικά συνέδρια. Δραστηριοποιήθηκα ως μαθητής στα 15μελή των σχολικών συμβουλίων, στις διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις υπέρ του μαθητικού κινήματος. Αθλούμαι και ήμουν ποδοσφαιριστής του ΣΦΚ Πιερικού και της ΕΠΣ Πιερίας, και συμμετείχα στην προεπιλογή της Εθνικής Ομάδος Παίδων το 2013, όπου κατακτήσαμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

www.papanikolaou2019.gr

Περιφερειακές Εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top