Από την Τομπουλίδου – Σιδηροπούλου Ελένη
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αλεύρι
400 γρ.περίπου νερό (χλιαρό)
Μισό φλ.καφέ λάδι
Αλάτι
1 κύβος μαγιά
Λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί να γίνη η ζύμη μαλακή μέχρι να μην κολλά στα χέρια .Αφήνουμε να φουσκώσει.Το χω-.
ρίζουμε σε μικρά μπαλάκια σε αλευρωμένη επιφάνεια και αρχίζουμε μία μία την μπάλα την ανοίγουμε με τον μικρό πλάστη οχι πολλή ψιλό.Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και απο τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Σερβίρουμε ζεστά με μέλι η ζάχαρη ακόμα και τυρί