Κυριακή 24 Φεβ 2019 3:21      

Παραιτήθηκε και ο Θεοχάρης Μπικηρόπουλος από τους ΑΝΕΛ

Νέα ηχηρή παραίτηση μέσα σε λίγες ώρες στους ΑΝΕΛ Πιερίας. Μετά τον Δημήτρη Ζησιμόπουλο που παραιτήθηκε χθες, σήμερα το πρωί με μία "σκληρή" ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, υπέβαλε την παραίτηση του ο Θεοχάρης Μπικηρόπουλος από μέλος των ΑΝΕΛ, και από μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Πιερίας . 

Ο Θ.Μπικηρόπουλος κατηγορεί τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π.Καμμένο ότι παρέκλινε της ιδρυτικής διακήρυξης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ότι υποτιμά τη νοημοσύνη του αλλά και τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού αφού δεν μπορεί να "μην ψηφίζει τη συμφωνία για τα ΣΚΟΠΙΑ αλλά να επιτρέπει μια συμφωνία που ξεπουλάει τη Μακεδονία μας" όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Το πρόβλημα στο κόμμα του Πάνου Καμμένου συνεχώς μεγαλώνει, μιας και στελέχη του από όλη την Ελλάδα παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο.

Η δήλωση

Φίλες και φίλοι, 
Η ιδρυτική διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν η μοναδική αιτία της ένταξής μου στο κίνημα, δίνοντας τον αγώνα τον καλό για τις αξίες και τα ιδανικά έτσι όπως περιλαμβάνονται στο εξαιρετικό κείμενο, το οποίο έφερε κάτω από την ίδια στέγη, ανθρώπους από διαφορετικούς κομματικούς κατά το παρελθόν σχηματισμούς, συνθέτοντας ένα μίγμα πραγματικά ανεξάρτητων Ελλήνων, προσθέτοντας αληθινό πλουραλισμό και βάζοντας πάνω από όλα την πατρίδα. Την Ελλάδα. 
Ο πόλεμος προς τους ΑΝΕΛ ήταν ανελέητος από την αρχή. Δώσαμε ωραίους αγώνες με στόχο την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, και όσα χαρακτήριζαν την περίοδο από τη δεκαετία του ΄80 κι ένθεν, με ορίζοντα την πολυπόθητη έξοδο από τα μνημόνια. 
Η πολιτική κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Είναι όμως η στιγμή που οι αξίες και τα ιδανικά είναι πάνω από την πολιτική και κρίνουν τις πολιτικές.
Για το λόγο αυτό, ως Μακεδόνας υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου, ζητώντας τη διαγραφή μου από μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Πιερίας, και από μέλος των ΑΝΕΛ.
Ο Πάνος Καμμένος θα πρέπει να καταλάβει ότι προτιμούμε την ξύλινη πολιτική γλώσσα της αλήθειας που λέει τα σύκα- σύκα και τη σκάφη- σκάφη και όχι « λογοπαίγνια και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας και τη νοημοσύνη του Ελληνικού λαού. Δε μπορεί να «μην ψηφίζει τη συμφωνία για τα ΣΚΟΠΙΑ αλλά να επιτρέπει μια συμφωνία που ξεπουλάει τη Μακεδονία» μας. Δε θα τον ακολουθήσω στην κατρακύλα του. Αληθινά ανεξάρτητοι έλληνες είμαστε εμείς, τα μέλη του κινήματος που ποτέ δεν προσδοκούσαμε σε κάτι παρά μόνο στην σωτηρία της Ελλάδας. Ο Πάνος Καμμένος δεν ξέρει τι είναι. Μετά την ψηφοφορία απόψε θα το επιβεβαιώσει ή θα μας διαψεύσει.
Μπικηρόπουλος Θεοχάρης 
16-6-2018

Θεοχάρης Μπικηρόπουλος ΑΝΕΛ Παραίτηση

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top