Κυριακή 12 Ιουλ 2020 6:48      

Παραμυθένια Χριστούγεννα στον Κολινδρό

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία του Κολινδρού, όπου για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού σε συνεργασία με τη φιλαρμονική Κολινδρού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Νικόλαο Λούση", το σωματείο Επαγγελματιών και Εμπόρων Κολινδρού, τις σχολικές μονάδες της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπεύδευσης και τους Συλ. Γον. & Κηδεμόνων διοργάνωσαν  τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Δημοτικής Ενότητας Κολινδρού «Παραμυθένια Χριστούγεννα».

Μικροί και μεγάλοι πλημμύρισαν με φωνές, χαμόγελα και αγάπη το απόγευμα του Σαββάτου την κεντρική πλατεία προκειμένου να παρακολουθήσουν την καθιερωμένη φωταγώγηση του Δέντρου, δημιουργώντας μια ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα.

Με το χαμόγελο στα χείλη οι μικροί μας φίλοι έγραψαν την ευχή τους στις Κάρτες των Ευχών, με τις οποίες στόλισαν το τεράστιο δέντρο που στήθηκε στην πλατεία και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Άγιο Βασίλη. Οι μεγάλοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν άφθονο ζεστό κρασί, τσάι, καφέ, εδέσματα και αχνιστά κάστανα. Η Φιλαρμονική του Κολινδρού και τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου "Νικόλαος Λούσης" πλαισίωσαν μουσικά τη φωταγώγηση του Δέντρου δίνοντας το δικό τους ρυθμό.

Η φωταγώγηση του Δέντρου σήμανε και την έναρξη των παράλληλων εορταστικών εκδηλώσεων ως τις 31 Δεκεμβρίου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού κ. Ευάγγελος Λαγδάρης, ο οποίος ευχήθηκε στον κόσμο Καλές Γιορτές και ευχαρίστησε τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, τους κατοίκους του Δήμου τους επαγγελματίες της περιοχής και όλους όσοι συμμετείχαν στην οργάνωση της εκδήλωσης, που είχε ως βασικό στόχο "να φέρει το χαμόγελο στα παιδιά, τους ηλικιωμένους και όλους τους πολίτες του Δήμου που το έχουν ανάγκη".

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βασιλική Νικολοπούλου με τη σειρά της ευχαρίστησε θερμά τα σχολεία, τον πολιτιστικό σύλλογο "Νικόλαο Λούση", τους εθελοντές του Δήμου για τη συνεργασία και τη συμμετοχή και τόνισε πως "για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύεται πως με αγάπη, μεράκι και εθελοντισμό μεταδίδουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στα παιδιά μας και τους μαθαίνουμε να δημιουργούν με γνώμονα την αλληλεγγύη και την αγάπη".

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Κώστας Κακάνης, με την σειρά του ευχαρίστησε τους φορείς τους εθελοντές της ΔΕ Κολινδρού και το προσωπικό του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού ευχήθηκε στον κόσμο Καλές Γιορτές.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Αυγουστίνος Ανδρικόπουλος, η Πρόεδρος της Δημ. Ενότητας Κολινδρού Δέσποινα Παπαργυρίου, ο Περιφ. Σύμβουλος Άρης Αγγέλου, ο Πρόεδρος του ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ Γιώργος Καλύβας Δημ. Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Ώρες Λειτουργίας Αυλής:
Καθημερινές 20-30/12: 17.30 - 20.00
Πέμπτη  31/12: 11.30 - 13.00

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
 

Παραμυθένια Χριστούγεννα Χριστούγεννα Κολινδρός
Scroll to Top