Σάββατο 19 Ιαν 2019 14:19      

Παρεμβάσεις σε αίθουσες του 10ου δημοτικού σχολείου & νηπιαγωγείου

Σάββας Χιονίδης: «Επενδύοντας σταθερά στην Παιδεία με σοβαρότητα, με σχεδιασμό, στηρίζουμε την εκπαιδευτική διαδικασία. Τα παιδιά είναι πάντα η μεγαλύτερη έγνοια και διαχρονική προτεραιότητά μας»

Ένα σχολικό περιβάλλον σύγχρονο, ποιοτικό και λειτουργικό εξασφαλίζουν οι παρεμβάσεις, οι οποίες υλοποιήθηκαν από συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στις εγκαταστάσεις του 10ου δημοτικού σχολείου, καθώς και του 10ου νηπιαγωγείου αντίστοιχα.

Ειδικότερα, έγινε επίστρωση νέων δαπέδων στις αίθουσες διδασκαλίας, με χρήση οικολογικών υλικών (λινέλαιο), ενώ στον αύλειο χώρο αποκαθίστανται βλάβες και φθορές που επιδεινώθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Νοεμβρίου, συνοδεία δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων.

«Στον Δήμο Κατερίνης επενδύοντας σταθερά στην Παιδεία με σοβαρότητα, με σχεδιασμό, στηρίζουμε την εκπαιδευτική διαδικασία. Τα παιδιά είναι πάντα η μεγαλύτερη έγνοια και διαχρονική προτεραιότητά μας» σημειώνει σε δήλωσή του, με αφορμή την εκτέλεση των εργασιών, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

Παρεμβάσεις σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς

«Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των παιδιών μας και προκειμένου να τους παρέχουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον γνώσης και μάθησης, σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές υλοποιούμε σε όλη τη διάρκεια του έτους, όπου κριθεί  απαραίτητο σειρά παρεμβάσεων συντήρησης και επισκευών σε όλες ανεξαιρέτως τις σχολικές μονάδες» τονίζει από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος.

Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης Παρεμβάσεις 10ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top