Κυριακή 20 Ιαν 2019 19:05      

Πάρκο των Χρωμάτων: Αναλυτικά το Πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο

Στο Πάρκο των χρωμάτων της Κατερίνης θα παραμείνει προσγειωμένο έως και τις 5 Ιανουαρίου του 2018 το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη,  περιμένοντας μικρούς και μεγάλους, για να τους ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων. Παρέα με ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, animater, θεατρικούς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ήρωες Χριστουγεννιάτικων

παραμυθιών,  χιονάνθρωπους, νεράιδες και ξωτικά και κυρίως με περισσότερες δωρεάν δράσεις και συναρπαστικές εκδηλώσεις.

Το εορταστικό πρόγραμμα συνεχίζεται το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 12:00 με την παρουσίαση του παιδικής θεατρικής παράστασης «Ζήσε την αλήθεια σε χιλιάδες παραμύθια», από το θεατρικό εργαστήρι ΑΥΛΑΙΑ του Ανδρέα Μιχαήλ.  Στις 18:00 το θέατρο Σκιών του κ. Στανίση θα παρουσιάσει «Τον Καραγκιόζη και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο», για να ακολουθήσει αμέσως μετά ένα ξεχωριστό Show με ξυλοπόδαρους.  Στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων θα ανέβουν οι  «PERO», για μια μοναδική συναυλία Swing και Rock μουσικής.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 12:00 με το θεατρικό εργαστήριο Commedia dell’ arte να παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση «ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ».  Στις 18:00 το γυμναστήριο Magic μας ταξιδεύει με την χορευτική παράσταση «Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη», ενώ αμέσως μετά οι ξυλοπόδαροι σκορπούν κέφι και χαρά, από άκρη σε άκρη στο Πάρκο. Στο μουσικό κομμάτι της βραδιάς στις 20:00 υποδεχόμαστε στην κεντρική σκηνή το μουσικό σύνολο της Εστίας Πιερίδων Μουσών «DE PROFUNDIS».

Πρόγραμμα Πάρκο των χρωμάτων

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top