Παρασκευή 27 Νοε 2020 7:27      

Πάρκο των Χρωμάτων: Το Πρόγραμμα για 29 και 30 Δεκεμβρίου

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ 
ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ένα θεματικό πάρκο που έχει ξετρελάνει τους μικρούς και κάνει τους μεγάλους να αφεθούν στην χαρά της λάμψης και της γιορτής

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με μουσικοχορευτικά δρώμενα, συναυλίες, παιχνίδια και κεράσματα, face painting, εικαστικά εργαστήρια, θεατρικές και κουκλοθεατρικές παραστάσεις, τσίρκο δρόμου, σόου με σαπουνόφουσκες, παραμυθοαφηγήσεις και άλλα, που συμπληρώσουν το γιορτινό σκηνικό, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  έως και τις 5 Ιανουαρίου οι χιλιάδες καθημερινοί επισκέπτες του Πάρκου των Χρωμάτων της Κατερίνης. 

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 10:00 οι μικροί δημιουργοί του ΚΔΑΠ Star Kids κατασκευάζουν τα δικά τους Χριστούγεννα, ενώ στις 12:00 η ομάδα παιδικού θεάτρου και εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Σκοινί – Κορδόνι» θα παρουσιάσει την παράσταση «Η Μαγεία των Χριστουγέννων». Στις 17:00 οι ΚΔΑΠ Star Kids χορεύτριες θα βρεθούν σε Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες και στις 18:00 το θέατρο Σκιών του Χρήστου Στανίση θα παρουσιάσει το έργο «Ο Καραγκιόζης και τα μαγικά Χριστούγεννα». Στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου θα ανέβει, για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, η Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Λιμπανοβνού.

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 12:00 με την αφήγηση παραμυθιού από την Ανθή Θάνου «Τρυφερά Χριστουγεννιάτικα παραμύθια», ενώ στη 13:00 ο εμψυχωτής Σταύρος Μόσχης θα ξεκινήσει ένα «Θεατρικό παιχνίδι», για μικρά και μεγάλα παιδιά. Τη σκυτάλη θα παραλάβει στις 18:00 το TSIRCOLINO που έχει ετοιμάσει ένα Χριστουγεννιάτικο party με animateur, ξυλοπόδαρους, μάγους, μπαλονοκατασκευές και ζαχαρωτά. Στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων θα βρεθεί ο Κώστας Μυλώσης, ο οποίος δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Με τη μακροχρόνια πορεία του ως τραγουδιστής, γνωστός για την συμμετοχή του στο ιστορικό συγκρότημα Δυτικές Συνοικίες, τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί τη σόλο καριέρα του στη δισκογραφία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

εκδηλώσεις Πάρκο των χρωμάτων

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top