Δευτέρα 1 Μαρ 2021 23:55      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "Της ψυχής το Ηχόχρωμα" της Έλενας Χρηστίδου στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ

"Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση της Ποιητικής συλλογής "Της ψυχής το Ηχόχρωμα" της Έλενας Χριστίδου, στην Κατερίνη!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15 Μαΐου στις 6 μ.μ. στο Θέατρο Μώ (Νικολάου Γεωργούλη 15,Κατερίνη,τηλ. 2351 076228).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Η Χρυσούλα Λουλοπούλου, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, η Γιώτα Παπαδοπούλου, φιλόλογος και η Μαίρη Αργυροπούλου, κλινική ψυχολόγος , συστημική οικογενειακή θεραπεύτρια. Ποιήματα θα απαγγείλουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνος Μυστακίδης και Τίνα Ιωαννίδου.

Λίγα λόγια για την Ποιητική συλλογή: Κοντά στο σούρουπο σε μια ακροθαλασσιά, τον ορίζοντα ατενίζοντας, κατακλυσμός συναισθημάτων κινητοποίησε τη σκέψη και έδωσε την πρώτη πνοή στη γραφή. Το διαρκώς σαν νομάς μεταφερόμενο στιλό σε δεδομένη στιγμή και χώρα τις προσλαμβάνουσες εμπειρίες και τα ‘έσω’ αποδίδει. Ο έρωτας, η άδολη αγνή αγάπη, ο γάμος, ο χωρισμός, η μοναξιά, η απογοήτευση, ο αποχωρισμός, η θλίψη, η αγάπη για το θέατρο κι η ελπίδα αποτέλεσαν σημεία αναφοράς και τον κινητήριο μοχλό των εκφραζομένων της ψυχής. Κάθε καρδιοχτύπι, σκέψη, φόβος, χαρά, λύπη, εικασία και πεποίθηση συνθέτουν ήχο και χρώμα και αποδίδονται στις σελίδες αυτής της συλλογής.

Εκδόσεις Ελκυστής
Ταξιδεύουμε
στο χώρο της λογοτεχνίας
ΜΑΖΙ!"

Βιβλιοπαρουσίαση εκδηλώσεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top