Τρίτη 20 Οκτ 2020 9:09      

«Πάσχα στον τόπο μας»- Περισσότερα από 4 χιλιάδες δώρα

Περισσότερα από τρεις χιλιάδες  πασχαλινά δώρα μοιράστηκαν μέχρι χθες το μεσημέρι στο πλαίσιο της δράσης που πραγματοποίησαν από κοινού το Επιμελητήριο Πιερίας, η Αντιπεριφέρεια και ο δήμος Κατερίνης, με στόχο την επιβράβευση των καταναλωτών που στηρίζον την τοπική αγορά. 

Τα δώρα ετοιμάστηκαν από το  Επιμελητήριο Πιερίας και μοιράστηκαν  στους καταναλωτές με την προσκόμιση αποδείξεων από τοπικά καταστήματα, άνω των 20 ευρώ,  επιβραβεύοντας την επιλογή τους να στηρίξουν τους επαγγελματίες του τόπου τους. 

Σε ειδικές κατασκευές 

Χθες στις  ειδικές κατασκευές που στήθηκαν  στην Πλατεία Ελευθερίας, στον πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου και στην Πλατεία Δημαρχείου, στην Κατερίνη και σε κεντρικά σημεία στο Αιγίνιο και τον Κολινδρό του Δ. Πύδνας – Κολινδρού και στο Λιτόχωρο του Δ. Δίου – Ολύμπου, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου  Κατερίνης Κώστας Ρέχας ο οποίος στήριξε τον θεσμό, μοίρασαν δώρα στους  καταναλωτές που έσπευσαν. 

Ικανοποίηση από την ανταπόκριση του κόσμου 

Σε δηλώσεις τους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το αποτέλεσμα της δράσης που  βρήκε θερμή ανταπόκριση. Όπως είπε  πρόεδρος κ. Χατζηχριστοδούλου  τα δώρα θα φτάσουν  τις τέσσερις χιλιάδες συσκευασίες, ενώ η κα Μαυρίδου επεσήμανε ότι η αντιπεριφέρεια στηρίζει τις δράσεις αυτές που πέρα από το επιχειρηματικό τους κομμάτι έχουν και κοινωνική πλευρά. Ο κ. Ρέχας συνεχάρη τους διοργανωτές για την προσπάθεια που έγινε με στόχο της τόνωση της τοπικής αγοράς. 

Επιμελητήριο Αντιπεριφέρεια Πάσχα στον τόπο μας Πασχαλινά δώρα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top