Τρίτη 22 Σεπ 2020 3:27      

Το περίεργο trend που έχει κατακλύσει τα κινεζικά social media

Μια περίεργη... τάση έχει κατακλύσει τις τελευταίες μέρες τα κινεζικά social media. Μάλιστα, αν κάτι μας έχει δείξει η ιστορία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι πως σύντομα θα έρθει και στη χώρα μας, αφού σπάνια τέτοιου είδους χαζομάρες μένουν... εντός των συνόρων της χώρας προέλευσής τους

Μια περίεργη… τάση έχει κατακλύσει τις τελευταίες μέρες τα κινεζικά social media. Μάλιστα, αν κάτι μας έχει δείξει η ιστορία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είναι πως σύντομα θα έρθει και στη χώρα μας, αφού σπάνια τέτοιου είδους χαζομάρες μένουν… εντός των συνόρων της χώρας προέλευσής τους.

Συγκεκριμένα, τα social media έχουν γεμίσει με βίντεο, στα οποία κόσμος -για κάποιο λόγο- πετάει ωμά φαγητά μέσα στα έτοιμα πιάτα που τους φέρουν στα εστιατόρια.

Το βρίσκουν, δε, τόσο διασκεδαστικό που ξεκαρδίζονται…

Στα βίντεο που κυκλοφορούν οι άνθρωποι επισκέπτονται εστιατόρια και αφού έρθει η μεγάλη πιατέλα που έχουν παραγγείλει, με προσοχή για να μην τους δουν, ρίχνουν μέσα ωμά λαχανικά, κρέατα, ψάρια και άλλα αντικείμενα που έχουν φέρει από το σπίτι τους και το τραβούν σε βίντεο.

Το trend αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις.

Κάποιοι το βρίσκουν αστείο και άλλοι πιστεύουν πως δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό εφόσον δεν μπορούν να φάνε το φαγητό που έχουν παραγγείλει, ενώ με αυτόν τον τρόπο βλάπτουν και την εικόνα των εστιατορίων.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top