Παρασκευή 4 Δεκ 2020 16:14      

Περήφανος για τους δύο στρατιώτες ο πατέρας του λοχία Κούκλατζη

 Την υπερηφάνεια του και για τα δύο παιδιά που συνελήφθησαν στον Έβρο εξέφρασε ο πατέρας του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Ο κ. Κούκλατζης χαρακτήρισε, μάλιστα, τους δύο στρατιωτικούς «ήρωες» για τη στάση και τη συμπεριφορά που επέδειξαν.

Ο ίδιος δηλώνει πάντως άγνοια για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, καθώς, όπως είπε, δεν ξέρει πόσο μπορεί να διαρκέσει η όλη διαδικασία. «Πολλά σημεία είναι ακόμα σκοτεινά και δεν ξέρουμε κάτι περισσότερο» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «είχαμε την ελπίδα ότι θα έβγαιναν μέσα στην εβδομάδα».

Ο κ. Κούκλατζης εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική πολιτεία και το στρατό, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανένας από τους δύο στρατιωτικούς δεν έχει υποστεί κάποιου είδους βία.

«Είναι καλά και το φρόνημά τους υψηλό. Τα παιδιά δεν έχουν υποστεί βία. Εντός και εκτός φυλακής τούς φέρονται πολύ καλά οι Τούρκοι» είπε ο ίδιος και αναφέρθηκε στους κανονισμούς που υπάρχουν στις φυλακές, λέγοντας ότι έχουν το δικαίωμα να τους βλέπουν μία φορά το μήνα και να μιλούν μαζί τους τηλεφωνικά μία φορά την εβδομάδα.

«Το παιδί μου είναι ήρωας»

Συγκινημένος, αλλά από υπερηφάνεια, ο κ. Κούκλατζης δηλώνει στα parapolitika.gr πως «είμαι περήφανος που ο γιος μου είναι κρατούμενος των Τούρκων. Κι επειδή εμείς εδώ έχουμε το αίσθημα του πατριωτισμού πολύ έντονο μέσα μας, αυτό με κάνει διπλά υπερήφανο. Άσχετα που δεν έπεσε καμία σφαίρα, και ευτυχώς γι’ αυτό, ωστόσο για μένα το παιδί μου είναι ένας ήρωας».  
«Σε καλή ψυχολογική κατάσταση»

Την ίδια ώρα, για την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται οι δύο στρατιωτικοί μίλησε στα parapolitika.gr η μεταφράστρια Τζανάν Χουσείν Τουρτογκάν, η οποία βρίσκεται κοντά τους από την πρώτη στιγμή.

Όπως είπε είναι και οι δύο είναι πολύ καλά στην ψυχολογία τους, παρά το γεγονός ότι αρχικά ήταν στρεσαρισμένοι και πιεσμένοι από τα γεγονότα.

«Είναι πολύ καλά τα παιδιά στην ψυχολογία τους. Μιλάμε και επικοινωνούμε συχνά και καταλαβαίνω ότι η πρώτη ανησυχία έχει φύγει» αναφέρει η μεταφράστριά τους. Σχετικά με τα υπόλοιπα διαδικαστικά της υπόθεσης η κ. Τουρτογκάν παρέπεμψε  στους αρμόδιους δικηγόρους, καθώς η ίδια δεν είναι αρμόδια για να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες.  

Στρατιώτης Πατέρας Κούκλατζη

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top