Δευτέρα 3 Αυγ 2020 20:57      

Περιφερειακή Ενότητα Ν. Πιερίας: Εργασίες διαγραμμίσεων

Ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις διαγράμμισης, από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της και συγκεκριμένα στην 7η Επαρχιακή Οδό (Διασταύρωση Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου έως την Ιερά Πατριαρχική & Σταυροπηγιακή Μόνη Αγ. Διονυσίου του εν Ολύμπω (Μετόχι).

Οι εν λόγω εργασίες εντάσσονται στις παρεμβάσεις συντήρησης του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για τη διασφάλιση ασφαλών συνθηκών οδήγησης πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας.

Ειδικό μηχάνημα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, εκτελεί σε καθημερινή βάση εργασίες διαγράμμισης, ακολουθώντας το τεχνικό πρόγραμμα της υπηρεσίας, μετά και την υπογραφή από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας της σύμβασης του έργου για την προμήθεια υλικών διαγράμμισης, προϋπολογισμού 103.655,00€ (με ΦΠΑ 24%).

Επιτόπιο έλεγχο στις εργασίες πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, μαζί με το Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου, κ. Κωνσταντίνο Δημόπουλο και τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας εξέφρασε την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα των εργασιών, κάνοντας λόγο για παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της προσβασιμότητας στην περιοχή.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου, τόνισε, ότι με αμείωτο ρυθμό εξελίσσονται εργασίες από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, δίνοντας προτεραιότητα σε μελέτες και έργα που αφορούν ασφαλείς κυκλοφοριακές συνθήκες, βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής.

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας Σοφία Μαυρίδου Έργα Διαγραμμίσεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top