Πέμπτη 9 Απρ 2020 16:52      

ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ: Άμεσα θα ολοκληρωθεί το πολιτιστικό κέντρο και η πλατεία Αν. Θράκης

Οι άμεσες παρεμβάσεις που σε προτεραιότητα προγραμματίζονται και θα υλοποιηθούν σε υφιστάμενες υποδομές της Περίστασης τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στα γραφεία της δημοτικής κοινότητας, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γιώργο Χελιδονόπουλο.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Περίστασης

Παράλληλα, ο Δήμαρχος μετέβη και επί τόπου στο Πολιτιστικό Κέντρο Περίστασης, στο Νηπιαγωγείο και στα Κοιμητήρια της κοινότητας αντίστοιχα, για αυτοψία στις παρεμβάσεις που είναι σε εξέλιξη ή που προγραμματίζεται να δρομολογηθούν. Για το πολιτιστικό κέντρο ο δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες που απαιτούνται για την αποπεράτωσή του, καθώς και οι παρεμβάσεις για τη διαμόρφωση της πλατείας Ανατολικής Θράκης. Αντίστοιχες παρεμβάσεις θα γίνουν στο νηπιαγωγείο όπου αυτές κριθεί αναγκαίο εντός και εκτός του κτιρίου, καθώς και στα κοιμητήρια της κοινότητας.

Ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας

Ο Δήμαρχος επισήμανε ότι ο δήμος Κατερίνης θα σταθεί αρωγός σε όλες τις κοινότητες του Δήμου, τονίζοντας ότι η καθημερινότητα των δημοτών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση: «Θα έχουμε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας καθόλη τη διάρκεια της θητείας μας με τα τοπικά συμβούλια, ενώ οι υπηρεσίες του δήμου μας θα συνδράμουν στο έργο τους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χελιδονόπουλος

Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γιώργος Χελιδονόπουλος ευχαρίστησε το δήμαρχο για την ουσιαστική ανταπόκρισή του, δεσμεύθηκε ότι άμεσα θα παρουσιάσει σειρά έργων και παρεμβάσεων για την περιοχή, οι οποίες θα στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, καθώς και της καθημερινότητας των δημοτών.

Περίσταση Δήμος Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top