Δευτέρα 8 Μαρ 2021 1:43      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις, νέα επικαιρότητα από το Νομό Πιερίας, καθημερινή ενημέρωση.

Εθελοντική αιμοδοσία της Εστίας Πιερίδων Μουσών την Πέμπτη 11/03

Δίνοντας λίγο αίμα, από το περίσσευμα της αγάπης μας και 10' από το χρόνο μας, είναι αρκετά για να σώσουμε 3 ζωές!

Η Εφορία Αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών, προβάλλοντας και τιμώντας την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, την μεγαλύτερη επένδυση ζωής μιας και το αίμα δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κανένα φαρμακευτικό παρασκεύασμα, σας καλεί την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 στο χώρο της Ε.Π.Μ, Ειρήνης 32 (πρώην κτήριο προσκόπων, δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο) από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Η Τοπική Διοίκηση Πιερίας - Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στο πλευρό των σεισμόπληκτων N. Λαρίσης

Η Τ.Δ. Πιερίας / Διεθνής Ένωση Αστυνομικών εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τις καταστροφές που υπέστησαν τα χωριά του Νομού Λάρισας από τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξαν την περιοχή. Εκφράζοντας αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πληγέντες και αντιλαμβανόμενοι τις σοβαρές και επιτακτικές ανάγκες τους προβήκαμε σήμερα στην παράδοση μεγάλης ποσότητας νερών, την οποία μας χορήγησε ευγενικά η εταιρεία εμφιαλωσης νερού ΔΙΟΣ, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Επιμνημόσυνη δέηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας στη μνήμη των πεσόντων συναδέλφων τους την ώρα του καθήκοντος

Α' Ψυχοσάββατο το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021. Ημέρα μνήμης, η οποία καθιερώθηκε με καταστατική διάταξη από την ΠΟΑΣΥ στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο το 1997.

Η Ένωση μας τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στον Ι. Ν. Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου αποδίδοντας φόρο τιμής στους εκλιπόντες συναδέλφους μας που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος μαχόμενοι για την προάσπιση της δημόσιας ασφάλειας.

ΠΕ Πιερίας: Συνεχίζονται οι εργασίες εγκατάστασης και αντικατάστασης πινακίδων κατακόρυφης σήμανσης

Συνεχίζονται οι εργασίες εγκατάστασης και αντικατάστασης πινακίδων, κατακόρυφης σήμανσης, (πληροφοριακές, ρυθμιστικές και αναγγελίας κινδύνου) από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της.

VIDEO | Τον ύμνο του Πιερικού διασκεύασε το συγκρότημα ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ

Στην επιστολή του προς το ΔΣ του ΣΦΚ Πιερικός το συγκρότημα ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Με αφορμή τα 60ά γενέθλια της ομάδας και μετά από παράκληση στενών μας φίλων από την Πιερία, αποφασίσαμε να δημιουργήσαμε μια πιο σύγχρονη εκδοχή – διασκευή του ύμνου του Πιερικού και να τον προσφέρουμε στην Διοίκηση του Συλλόγου και τους Φιλάθλους για οποιαδήποτε χρήση.

Κλειστά τα λύκεια της Πιερίας για δια ζώσης διδασκαλία λόγω Επιπέδου Β' (Κόκκινο)

Η Πιερία κατατάχθηκε από τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης 4 Μαρτίου 2021 στις «κόκκινες περιοχές» και ως εκ τούτου δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης τα Λύκεια.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν με τηλεκπαίδευση.

Οι υπόλοιπες βαθμίδες εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια) θα λειτουργήσουν κανονικά.

 

ΝΕΑ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ: 5,2 ΡΙΧΤΕΡ στις 8:24 μμ (22 χλμ ΝΝΔ της Ελασσόνας)

Νέα σεισμική δόνηση

Πρώτη εκτίμηση (αυτόματη λύση) Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών:

ΜΕΓΕΘΟΣ 5,2 ΡΙΧΤΕΡ

Ώρα: 8:24 μμ

Τοποθεσία: 22 χιλιόμετρα νοτιο-νοτιοδυτικά της Ελασσόνας

Εστιακό βάθος: 13.8 χλμ

 

Δήμοι Κατερίνης & Δίου-Ολύμπου: Προληπτική εκκένωση σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων

Άμεση ήταν η εκκένωση των σχολικών μονάδων, όλων των βαθμίδων, στους Δήμους Κατερίνης και Δίου-Ολύμπου, με απόφαση των Δημάρχων Κώστα Κουκοδήμου και Βαγγέλη Γερολιόλιου αντίστοιχα, μετά την σεισμική δόνηση των 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα στις 12.16 το μεσημέρι σε περιοχή κοντά στην Ελασσόνα και έγινε αισθητός στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη. 

Σελίδες

Scroll to Top