Πέμπτη 13 Αυγ 2020 11:29      

Πιερικός: "Επιστρέφουν" έμπειροι γηγενείς παίκτες

Άλλαξε άρδην το κλίμα στον Πιερικό και "επιστρέφουν" στην γενέτειρα τους πολλοί έμπειροι Κατερινιώτες παίκτες, μιας και στις προθέσεις της νέας Διοίκησης είναι ο κύριος κορμός της ομάδας να στελεχώνεται απο ντόπιους παίκτες προκειμένου να δώσουν μια τεράστια δυναμική και να ξαναφέρουν τον ιστορικό Πιερικό στο προσκήνιο.

Ήδη έχουν συμφωνήσει με τέσερις παίκτες, ενώ απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθούν και επίσημα, μιας και θέλουν να είναι 100% ολοκληρωμένες οι διαδικασίες για την ένταξή τους.

Ο προπονητής του Πιερικού Λεωνίδας Μπίλης γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία, έχει συνεχή επαφή με την Διοίκηση και όλα δείχνουν ότι το κτίσιμο του Πιερικού θα είναι πάνω σε υγιείς βάσεις, θέλοντας να "κερδίσουν" την εμπιστοσύνη των φιλάθλων της ομάδας που παρακολουθούν με έκδηλο ενδιαφέρον τις κινήσεις της νέας Διοίκησης.   

Επίσημη ανακοίνωση του ΣΦΚ Πιερικός

Ο Πιερικός ενημερώνει ότι έχει γραφτεί μέχρι τώρα για την ομάδα, δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια από την στιγμή που δεν είναι επίσημη ανακοίνωση…

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης: 

"Καταλαβαίνουμε ότι η επαρχία μας είναι μία μικρή κοινωνία και όλοι ενδιαφέρονται ( ;;;;) για τα νέα του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πιερικού, ως εκ τούτου αναφέρονται δεξιά και αριστερά ειδήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Σας ενημερώνουμε ότι πέραν των επίσημων ανακοινώσεων της διοίκησης ΣΚΦ Πιερικός όλες οι άλλες ειδήσεις είναι ανακριβείς στο σύνολο ή σε μέρος τους και κανένας δεν θα παίξει παιχνίδια στην πλάτη του ιστορικού μας Πιερικού. 

Ο Πιερικός βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας του και καλό είναι να την σεβαστούν όλοι οι Πιεριείς , αν όχι να βοηθήσουν με πράξεις ή παραλείψεις τους. 

Ο Πιερικός από ένα μεγάλο καφενείο θα γίνει Πιερικός όλων μας."

Γ' Εθνική Πιερικός Επιστροφή Γηγενείς Ποδοσφαιριστές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top