Κυριακή 24 Ιαν 2021 3:55      

"Πηγές" Μαξίμου παραδέχονται: Ότι ο Τσίπρας έκανε διακοπές όταν μαίνονταν οι φωτιές..

«Nα σοβαρευτεί λίγο», προτείνουν στη Νέα Δημοκρατία κυβερνητικές πηγές, με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την οποία, μεταξύ άλλων, ζητάει από το Μέγαρο Μαξίμου να δημοσιοποιήσει το πού βρισκόταν διακοπές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το διάστημα που ξέσπασαν οι μεγάλες πυρκαγιές στην Αττική. 

«Είμαστε στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη, να τον ενημερώσουμε επακριβώς για το τι ακριβώς έφαγε και τι ώρα κοιμήθηκε ο πρωθυπουργός στις ολιγοήμερες διακοπές του» αναφέρουν μη κατονομαζόμενες πηγές του Μεγάρου Μαξίμου σε διαρροή προς το κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αν και εμμέσως, είναι η πρώτη φορά που κυβερνητικά στελέχη παραδέχονται ότι τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου με τις μεγάλες φωτιές σε Ανατολική Αττική, Ζάκυνθο και Ηλεία, ο πρωθυπουργός βρισκόταν σε ολιγοήμερες διακοπές, αλλά για ακόμη μια φορά αποφεύγουν να αναφέρουν πού βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Κύκλοι» ΝΔ: Γιατί ο κ. Τσίπρας δυσκολεύεται να πει πού έκανε διακοπές;

Στις ανώνυμες κυβερνητικές πηγές οι οποίες εξαπέλυσαν επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανταπάντησαν «κύκλοι» της ΝΔ. 

«Ο κ. Τσίπρας ασφαλώς έχει δικαίωμα να κάνει διακοπές όπως κάθε πολίτης. Αλλά γιατί άραγε ο κ. Τσίπρας δυσκολεύεται να ενημερώσει την κοινή γνώμη για το που έκανε διακοπές;» σχολίασαν οι «κύκλοι» της ΝΔ. 

ΔΙΑΚΟΠΕΣ Αλέξης Τσίπρας Νέα Δημοκρατία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top