Δευτέρα 30 Νοε 2020 4:34      

Το πιο ισχυρό μήνυμα στήριξης στο πρόσωπο και την υποψηφιότητα του υπ. Βουλευτή Ν.Δ. Πιερίας, Θεόδωρου Τόνα

Την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Υπ. Βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, Τόνα Θεόδωρου.

Το πιο ισχυρό μήνυμα στήριξης στο πρόσωπο και την υποψηφιότητα του Θεόδωρου Τόνα, έστειλαν οι απλοί πολίτες, οι φίλοι, οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, οι συνάδελφοί του δικηγόροι, οι υποστηρικτές και οι συνεργάτες του Υπ. Βουλευτή, που κατέκλυσαν τα γραφεία του επί της οδού 25ης Μαρτίου 1, αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» και ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας, Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος, καθώς επίσης και ο Γραμματέας της ΝΟΔΕ, Νικόλαος Ντούλας.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, ο κ. Τόνας στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την στήριξη και την παρουσία τους, τόνισε, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, τη σημασία της πολιτικής αλλαγής για την πρόοδο, την ανάπτυξη και τη διατήρηση της αξιοπιστίας της χώρας, καθώς και την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού που αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της ηγεσίας του κόμματος της ΝΔ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρευρισκομένους και να αναπτύξει τα καίρια σημεία του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, τόσο για τη χώρα μας, όσο και για την Πιερία συγκεκριμένα, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε γόνιμος διάλογος και ανταλλαγή απόψεων του κου Τόνα με όλους για την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα, τόσο σε τοπικό, όσο και εθνικό επίπεδο.

Κλείνοντας ο κ. Τόνας ευχαρίστησε τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση που δίνει δύναμη στον ίδιο και δείχνει, ότι η Νέα Δημοκρατία την επομένη των εκλογών θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θεόδωρος Τόνας αντιπρόσωπος όλων των κατοίκων της Πιερίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

Νέα Δημοκρατία Εκλογές 2019

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top