Δευτέρα 26 Οκτ 2020 23:18      

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ κ.κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ 5ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Tο 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 είχε την εξαιρετική τιμή και ευλογία να δεχθεί την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεωργίου στο πλαίσιο των ποιμαντικών δράσεων Του στον τομέα της νεότητας της πόλης μας.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας είχε την πρωτοβουλία και πατρικό ενδιαφέρον να επισκεφτεί σε πρώτη φάση μαθητές της Β΄ Λυκείου της σχολικής μας μονάδας με αφορμή την εις πρεσβύτερο χειροτονία του καθηγητού του σχολείου μας, π. Κωνσταντίνου Κοσμά, εκφράζοντας την ευαρέσκειά του για την πολυπληθή συμμετοχή μαθητών και καθηγητών στην τέλεση του Μυστηρίου της Ιερωσύνης. Εν συνεχεία υπήρξε γόνιμος διάλογος με τους μαθητές και μαθήτριες σε διάφορα ζητήματα νεανικού προβληματισμού.

Στο τέλος της εκδήλωσης η κ. Κορύτσα Μαρία, Διευθύντρια του σχολείου μας, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για το πατρικό του ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράστασή του στις φέρελπεις εφηβικές ψυχές των παιδιών μας, ενημερώνοντάς τον με την ευκαιρία και για τις διάφορες πολυσχιδείς δράσεις των μαθητών, όπως «Πεμπτουσία εν Τύπω» και «Είμαστε σε τροχιά γύρω από τη Γη και τον Πολιτισμό», που τελούν σε συνεργασία με διάφορους διεθνείς επιστημονικούς Φορείς.

εκκλησιαστικά 5ο Γενικό Λύκειο Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top