Τετάρτη 22 Μάιος 2019 12:10      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολυπληθής η παρουσία των γαλάζιων της Πιερίας στο 5ο προσυνέδριο της Ν. Δ.

Πολυπληθής ήταν η παρουσία των γαλάζιων της Πιερίας στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Λάρισα. Μεταξύ των θεμάτων  που αναπτύχθηκαν στο προσυνέδριο ήταν και αυτό της αγροτικής πολιτικής της ΝΔ, ένα θέμα που αφορά άμεσα τον νομό μας και όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσαν να λείπουν και οι εκπρόσωποι της τοπικής ΝΔ.

Στην φωτογραφία από αριστερά ο περιφερειακός σύμβουλος και υπεύθυνος αγροτικών θεμάτων της ΝΟΔΕ Πιερίας Τάκης Τσιμήτρης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καρίτσας, μέλος της ΣΑΣΟΕΕ και δημοτικός σύμβουλος Δίου Ολύμπου Διονύσης Φόλιος, ο οικονομολόγος Φώντας Μπαραλιάκος, ο π. Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης και νυν Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος, το μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ και δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δίου Ολύμπου Θανάσης Παπαμιχαήλ και ο πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Μπέης.  

Το πηγαδάκι ήταν στο διάλειμμα των εργασιών του προσυνεδρίου και η συζήτηση αφορούσε – τι άλλο-  στις ζημίες που αφήνει πίσω της στο νομό μας η «Ευρυδίκη» …  

Νέα Δημοκρατία 5ο προσυνέδριο Λάρισα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top