Τετάρτη 23 Ιαν 2019 17:29      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόσο Μόνος είναι αυτός ο Μάκης

Μια παράσταση που καταπιάνεται με όλα τα σημαντικά θέματα της ανθρώπινης ύπαρξης. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, αυτή η παράσταση είναι ότι πιο σημαντικό θα δείτε στην ζωή σας. 

Εντάξει υπάρχει μια μικρή δόση υπερβολής στο παραπάνω. 

Αλλά αν σας νοιάζουν θέματα όπως τα πνεύματα Samurai, το apartheid, τα κουτσά σπερματοζωάρια, η έλλειψη καφέ, οι ελλείψεις στα σχολικά μαθήματα, το φλερτ, ο σύγχρονος ρατσισμός, το σώμα που μεγαλώνει και παρακμάζει, πως είναι να είσαι γιος και πατέρας ταυτόχρονα, το σεξ στις διάφορες ηλικίες και η ανθρώπινη μοναξιά τότε αυτή είναι η παράσταση για εσάς. 

«Είμαι 37 χρονών ήδη και ακόμα προσπαθώ να βρω γιατί με επηρεάζουν όλα αυτά γύρω μου που με θυμώνουν, με μπερδεύουν ή με κάνουν ευτυχισμένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμα, σχεδόν όλα μου φαίνονται αστεία. Για αυτό κάνω κωμωδία.»

Ο Παναγιώτης Κούδας ασχολείται με το Stand up από το 2002. Η παράσταση “Πόσο μόνος είναι αυτός ο Μάκης…” είναι η τρίτη solo παράσταση που παρουσιάζει, με ευγενικό σκοπό να βγάλει εκατομμύρια και για αυτό πρέπει να παραβρεθείτε. 

Η παράσταση stand-up comedy “Πόσο Μόνος Είναι Αυτός Ο Μάκης¨ συνεχίζει για δεύτερη χρονιά μετά από sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει παρουσιαστεί σε πάνω από 20 πόλεις της Ελλάδας, και σε κωμικά φεστιβάλ της Ελλάδας. 

 

Παναγιώτης Κούδας Πόσο Μόνος είναι αυτός ο Μάκης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top