Κυριακή 24 Ιαν 2021 10:42      

Ποτάμι: Κάλεσμα σε δημοσίους υπαλλήλους

Το Ποτάμι με ανακοίνωσή του καλεί δημοσίους υπαλλήλους, που έχουν τα απαιτούμενα προσόντα, να στελεχώσουν το Κέντρο Υποστήριξης της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Το Ποτάμι εφαρμόζει στην πράξη όσα διακηρύττει από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του, υποστηρίζοντας σταθερά τις αρχές της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, για αυτό και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του Κέντρου Υποστήριξης της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Πρόκειται για τη 2η ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος, η οποία γίνεται μετά την επιτυχή διενέργεια της 1ης στο πλαίσιο μιας καινοτόμου πρωτοβουλίας, που αποδεικνύει πώς μπορεί ένα κόμμα να ακολουθεί ανοικτές διαδικασίες για την αξιοκρατική επιλογή των συνεργατών του, χωρίς δεσμεύσεις, συναλλαγές και πελατειακές πρακτικές.

Αν είστε υπάλληλοι του Δημοσίου τομέα (μόνιμοι υπάλληλοι ή υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου οι οποίοι υπηρετούν σε φορείς και υπηρεσίες του δημόσιου τομέα κάθε μορφής, σε νομικά πρόσωπα δημοσίου ή/και ιδιωτικού δικαίου) που έχετε γνώση, όρεξη, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, διακατέχεστε από αίσθημα ευθύνης για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και θέλετε να προσφέρετε, η παρούσα προκήρυξη σας αφορά.

Στείλτε το βιογραφικό σας μέχρι τις 8 Μαΐου 2017 στο email: prokirixi@topotami.gr, σημειώνοντας για ποια από τις θέσεις και ποιο/α αντικείμενο/α σας ενδιαφέρει.

Το Ποτάμι θα χειριστεί κάθε βιογραφικό με απόλυτη εχεμύθεια. Εκείνες και εκείνοι, των οποίων τα βιογραφικά ανταποκρίνονται σε κάποια από τις προτεινόμενες θέσεις, θα κληθούν άμεσα σε συνέντευξη, ώστε να επιλεγούν αυτοί που μπορούν να εργαστούν στο πλαίσιο μιας ήδη δομημένης και καλά οργανωμένης ομάδας, η οποία έχει αποδείξει την ποιότητα και τη σοβαρότητα της δουλειάς της στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Στο σημείο αυτό θέλουμε να επισημάνουμε, ότι σύμφωνα με όσα πρεσβεύουμε στην πράξη και όχι στα λόγια – και σε αντίθεση με άλλα κόμματα, δεν έχουμε την πρόθεση να αποσπάσουμε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και υγειονομικό προσωπικό όλων των δομών, σεβόμενοι τις ανάγκες που υπάρχουν στην «πρώτη γραμμή» για τις δύο αυτές κατηγορίες προσωπικού.

Τέλος, το Ποτάμι, όπως έχει ήδη δηλώσει, κάνει ήδη περιορισμένη χρήση του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος ως προς τη διάθεση δημοσίων υπαλλήλων και για αυτό οι θέσεις που περιγράφουμε παρακάτω (13 στο σύνολο) συν τις ήδη καλυφθείσες από την 1η προκήρυξη, υπολείπονται του μέγιστου αριθμού τις οποίες θα είχε δικαίωμα.

Ποτάμι Δημόσιοι υπάλληλοι Κάλεσμα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top