Κυριακή 31 Μάιος 2020 20:51      

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εθελοντική Αιμοδοσία από την Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”

Την Πέμπτη 10/10/2019, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εθελοντική Αιμοδοσία, η τρίτη για το 2019, που διοργανώνει η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”. 

Από την εθελοντική προσέλευση των αιμοδοτών συγκεντρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός φιαλών αίματος, εμπλουτίζοντας έτσι το απόθεμα της Τράπεζας Αίματος. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Χορωδίας ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες που προσήλθαν και διαθέτοντας λίγο από τον χρόνο τους, ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος, προσφέροντας βοήθεια στους συνανθρώπους μας. Ευχαριστεί επίσης το εξαιρετικό προσωπικό (Ιατρό, νοσηλεύτριες και βοηθό) της Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κατερίνης, για την άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Χορωδία, καθώς και τους ιερείς και επιτρόπους του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου που, με τη διάθεση της αίθουσας του Ιερού Ναού για την πραγματοποίηση της εθελοντικής εξόρμησης, συνέβαλαν στην πραγματοποίηση μίας ακόμη αιμοδοσίας. 

Η Χορωδία μας συνεχίζει αδιάλειπτα το κοινωνικό της έργο και διοργανώνει τακτικές Εθελοντικές Αιμοδοσίες ανά τετράμηνο. Η επόμενη θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου 2020 (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί εγκαίρως από τη χορωδία μας). 

Το Δ.Σ.

Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top