Κυριακή 26 Μάιος 2019 6:57      

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Ατρομήτου Κατερίνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του Ατρομήτου Κατερίνης στο γνωστό κέντρο "ΑΡΙΑ" σε άριστο κλίμα με την παρουσία φορέων, μελών και πάρα πολλών φίλων του ιστορικού συλλόγου του Μυλαυλάκου.

Ο Πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Κατσιούλας και οι συνεργάτες του στο Δ.Σ μερίμνησαν για την άψογη διοργάνωση του ετήσιου χορού, που είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο κέντρο.

Ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών του Ατρομήτου Κατερίνης Δημήτρης Κιτσούλης αναφέρθηκε στον σχεδιασμό της ομάδος με στόχο την επόμενη μέρα και την παράσταση "έκλεψαν" οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της ομάδος που "βράβευσαν" τον προπονητή τους Ντίνο Δαυϊδόπουλο σε φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα.

Αξίζουν κάθε έπαινο οι άνθρωποι του Ατρομήτου που δίνουν βαρύτητα στις υποδομές του συλλόγου και χωρίς να θεωρηθεί υπερβολή έχει δημιουργηθεί μια αθλητική "κυψέλη" που παράγει υγεία και κοινωνική παιδεία στην νέα γενιά που όλοι μας οφείλουμε να την προσέχουμε σαν κόρη οθφαλμού γιατί θα είναι οι αυριανοί πολίτες της Πιερίας και όχι μόνον.

Ατρόμητος Κατερίνης εκδηλώσεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top