Παρασκευή 14 Αυγ 2020 20:49      

Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ο Κ. Ρέχας

Την συμπαράσταση και την στήριξη στις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης εξέφρασαν μέσω της προσέλευσης τους τα μέλη του Συλλόγου στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αυτού.

Σημαντικό ρόλο φυσικά έπαιξε το ενιαίο ψηφοδέλτιο των εκλογών καθώς και το άριστο κλίμα συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ των υποψηφίων.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, κυριάρχησε ο διάλογος ανάμεσα στα νέα και παλαιά μέλη για το ρόλο και τις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, ενώ παράλληλα κατά την κατανομή των αξιωμάτων ομόφωνα εξελέγη για έκτη συνεχή θητεία ο κ. Ρέχας στη θέση του Πρόεδρου αλλά και οι υπόλοιποι σύμβουλοι στα αξιώματα που ανέλαβαν.

Αναλυτικότερα : 

A/Α

ΑΞΙΩΜΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

1

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΡΕΧΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

2

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΗΛΙΑΔΟΥ  ΕΛΕΝΗ  του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΡΦΥΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΜΙΧΑΗΛ

4

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

5

ΤΑΜΙΑΣ

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

6

ΜΕΛΟΣ

ΣΤΑΛΙΚΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του ΑΣΤΕΡΙΟΥ

7

ΜΕΛΟΣ

ΠΑΠΠΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

8

ΜΕΛΟΣ

ΜΠΟΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

9

ΜΕΛΟΣ

ΜΠΙΡΤΣΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  του ΙΩΑΝΝΗ

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, ο Πρόεδρος κ. Ρέχας δήλωσε ότι ως Διοίκηση θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας στο δύσκολο αγώνα που καταβάλλουμε όλοι μας για τη διατήρηση των επιχειρήσεών μας και την επιβίωση των οικογενειών μας.

Οφείλουμε στην εποχή που ζούμε να συνεχίσουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δικαιώματα των εμπόρων και επιχειρηματιών, να ενημερώνουμε για τις όποιες εξελίξεις και μέσω της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων τους, όποια και εάν είναι αυτά.

Η διαρκή στήριξη των μελών μας, όπως εκφράστηκε και από την προσέλευσή τους στην εκλογική διαδικασία του Συλλόγου μας, μας έδωσε το έναυσμα να διεκδικούμε με μεγαλύτερο σθένος τα δίκαια αιτήματά μας καθώς και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια στη διατήρηση του μοναδικού συνδικαλιστικού οργάνου των εμπόρων της περιοχής μας και την ισχυροποίησή του.

 

Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης Κωνσταντίνος Ρέχας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top