Πέμπτη 28 Ιαν 2021 3:04      

Πρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής εξειδίκευσης «Roche Management Trainee» διάρκειας 18 μηνών

Με το πρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής εξειδίκευσης «Roche Management Trainee» «απαντά» η φερώνυμη φαρμακευτική εταιρία στη φυγή νέων επιστημόνων από τη χώρα μας στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο του προγράμματος, 11 νέοι πτυχιούχοι, που θα προκριθούν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας αξιολόγησης, θα ενταχθούν ως εκπαιδευόμενοι στο δυναμικό της εταιρείας και θα απασχοληθούν έμμισθα για 18 μήνες.

Οι νέοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2018 στη ιστοσελίδα www.roche.gr. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν πτυχίο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (σε πεδίο σχετικό με το αντικείμενο της θέσης που θα διεκδικήσουν και με βαθμό μεγαλύτερο του 7) και μεταπτυχιακό, μέγιστη σχετική εργασιακή εμπειρία έως ένα έτος, πιστοποιημένη γνώση της αγγλικής γλώσσας, άρτια γνώση χειρισμού Η/Υ, καθώς και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους.

Η Roche Hellas, ως Υπεύθυνος Κοινωνικός Εταίρος, υλοποιεί αυτήν την πρωτοβουλία για τέταρτη χρονιά και χρηματοδοτεί εξ’ ολοκλήρου το πρόγραμμα, επενδύοντας στους νέους της Ελλάδας. Παράλληλα, ως πρωτοπόρος εταιρεία στη Φροντίδα Υγείας, δίνει το παράδειγμα και στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, με την πεποίθηση ότι η καινοτομία αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό για την επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Η μεγάλη ανταπόκριση των νέων στο πρόγραμμα Roche Management Trainee, με 4.725 αιτήσεις να έχουν καταγραφεί το διάστημα 2013 – 2016, καθώς και το γεγονός ότι 8 από τους 30 συνολικά αποφοίτους του προγράμματος παραμένουν στην εταιρεία μέχρι σήμερα, καταδεικνύουν σύμφωνα με τη Roche ότι τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν βέλτιστη πρακτική και για τις εταιρείες του κλάδου Υγείας.

εργασία Θέσεις εργασίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top