Τρίτη 26 Ιαν 2021 20:19      

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

Σύμφωνα με το δικαίωμα που μου επιτρέπει ο Νόμος 4555/2018 άρθρο 73 παράγραφος 4, δηλώνω ότι ανεξαρτητοποιούμαι από την δημοτική παράταξη του κ. Παναγιώτη Καζά με την οποία έχω εκλεγεί. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ ως άνθρωπο, επαγγελματία και οικογενειάρχη. Απέναντι του έχω ήσυχη την συνείδηση μου γιατί ήμουν στρατιώτης της παράταξης, τηρώντας στο ακέραιο από την πρώτη στιγμή έως την τελευταία αυτά που συμφωνήσαμε.

Ο λόγος της ανεξαρτητοποίησης μου μετά από πέντε μήνες λειτουργίας της νέας δημοτικής αρχής, αποτελεί καθαρά θέμα συνείδησης και ιδεολογίας (όχι κομματικής). Ο τρόπος προσέγγισης των σοβαρών προβλημάτων του Δήμου εκ μέρους της παράταξης μου, αν και μπορεί να είναι σωστός, προσωπικά δεν με βρίσκει σύμφωνο και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές και τον τρόπο σκέψεως μου. Ασκώντας αντιπολίτευση, θεωρώ ότι πρέπει να ασκείται από όλους η καλοπροαίρετη κριτική για το καλό του τόπου, χωρίς να μπαίνουν στο προσκήνιο η εθελοτυφλία και σκοπιμότητες εντυπωσιασμού. Όλοι μαζί πρέπει να βρούμε ειλικρινές συνιστώσες και κατευθύνσεις για το καλό του Δήμου και του τόπου.

Κλείνοντας, εύχομαι ο ανήθικος και ανέντιμος πόλεμος που μου κάνουν έμμεσα οι γνωστοί-άγνωστοι σωτήρες του τόπου να αποτελέσει το έναυσμα που θα αφυπνίσει συνειδήσεις και θα τονίσει πως όταν βρίσκεται κανείς ψηλά κάποιος άλλος κάθεται στην άλλη άκρη της τραμπάλας. Όσον αφορά τους συνδημότες μου που με στήριξαν, να είναι σίγουροι ότι θα υπηρετήσω ως το τέλος με ήθος και συνέπεια τα συμφέροντα του Δήμου και του τόπου για να μπορώ να τους κοιτάω στα μάτια με αξιοπρέπεια όπως ακριβώς και οι ίδιοι με εμπιστεύτηκαν κατά κόρον ως άνθρωπο.

Με τιμή Καθάριος. Π. Χρήστος

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top