Σάββατο 21 Ιουλ 2018 3:25      

Πρόσκληση σε ΓΣ και Εκλογές

Ο Σύλλογος Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Απολογιστική Συνέλευση με σκοπό τον έλεγχο και την απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και την εκλογή νέου. Οι διαδικασίες θα τελεστούν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 στις 18.00 μ.μ. στην αίθουσα Ισογείου του Κτηρίου Μικρασιατών Πιερίας ( Σαρανταπόρου με Κίου 2 γωνία Κατερίνη) σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 1 απόφαση του Φ.Δ. όπως αυτό συνεδρίασε στις 31 Αυγούστου 2017. Σε περίπτωση μη απαρτία, η Γ.Σ. και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το ίδιο απόγευμα στις 19.00 μ.μ. 

Όσα από τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές οφείλουν να δηλώσουν την πρόθεσή τους έως και την 1η Οκτωβρίου  2017 ηλεκτρονικά (email: podilatikiapodrasi@gmail.com)  ή εγγράφως προς κάποιο μέλος του Δ.Σ. αναγράφοντας τα πλήρη προσωπικά τους στοιχεία. 

Σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού του Συλλόγου, τα μέλη αποκτούν δικαίωμα να εκλέγουν, εφόσον είναι εγγεγραμμένα ως μέλη μέχρι την ημέρα ανακοίνωσης της πρώτης πρόσκλησης (όχι της δεύτερης για επαναληπτική συνέλευση) για σύγκληση γενικής συνέλευσης και τακτοποιημένα οικονομικά απέναντι στο Σύλλογο έως την ημέρα διεξαγωγής της πρώτης συνέλευσης (ότι της επαναληπτικής). Αποκτούν δικαίωμα να εκλέγονται στα  όργανα του Συλλόγου, μετά την πάροδο ενός (1) έτους από την εγγραφή τους στο Σύλλογο. 

Δεν μπορεί να καταστεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  όποιος ασχολείται επαγγελματικά και προσπορίζει κέρδος από επιχείρηση που σχετίζεται με το ποδήλατο, ο ίδιος ή συγγενής του εξ αίματος έως τέταρτου βαθμού ή συγγενής εξ αγχιστείας έως τρίτου βαθμού. Δε μπορεί να καταστεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου όποιος είναι ήδη μέλος Διοικητικού Συμβουλίου άλλου Συλλόγου ή φορέα που εμφανίζει όμοιους ή παρεμφερείς με τον παρόντα Σύλλογο σκοπούς και δράσεις. 

Για την Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας 

Η πρόεδρος 
Γκόλια Δήμητρα 

Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας Εκλογές Γενική Απολογιστική Συνέλευση

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top