Τετάρτη 18 Ιουλ 2018 17:08      

Πρόσκληση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Το 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της ΡΟΖΑΛΙΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ μέλους της τοπικής διοίκησης μας και του Θεοφάνη Μαλκίδη διδάκτορα του Πανεπιστημίου της Θράκης, «η βιογραφία του οπλαρχηγού του Πόντου Παύλου Τσαουσίδη», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 02-10-2017 στις 18.30΄μ.μ.  στην αίθουσα ΣΑΛΑ του πολυχώρου «ΕΛΗΑ» στη Βέροια.

Το βιβλίο για τον οπλαρχηγό του Ποντιακού Αντάρτικου Παύλου Τσαουσίδη,  αποτελεί συμβολή στην ανάδειξη του αγώνα των Ελλήνων ενάντια στο μαζικό έγκλημα, αγώνας ο οποίος όχι μόνο συνέχισε την αντιστασιακή παράδοση του Ελληνικού λαού ενάντια στη βία, την εξαφάνιση και την καταπίεση, αλλά έδωσε τη δυνατότητα σε χιλιάδες ανθρώπους, γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους να επιβιώσουν.

Στην παρουσίαση θα συμμετέχουν ο Γιάννης Θεοδωρίδης στο τραγούδι και ο Παύλος Ματζερίδης  στη λύρα, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν το τραγούδι του αντάρτη που γράφτηκε ειδικά για το βιβλίο και υπάρχει μέσα στην ύλη του, ενώ χορευτές της Ευξείνου λέσχης Βέροιας  θα χορέψουν Σέρα, χορός που συνάδει με την ύλη του βιβλίου.
      
Ο Πρόεδρος
του 4ου Π.Τ. Κ-Δ Μακεδονίας

Κωνσταντίνος Τσιλογιάννης
     

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Πρόσκληση

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top