Πέμπτη 21 Ιουν 2018 14:58      

Προσκυνηματική εκδρομή εθελοντών Γραφείου Νεότητας

Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, 19 Μαρτίου, το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος διοργάνωσε προσκυνηματική εκδρομή προς τιμήν των εθελοντών του τομέα της νεότητας.

Της εκδρομής ηγήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος και  συμμετείχαν σαράντα πέντε στελέχη της τοπικής εκκλησίας που διακονούν ως καθηγητές στο κοινωνικό φροντιστήριο και ως εθελοντές στα πνευματικά κέντρα.

Αρχικά οι εθελοντές επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Κολινδρού, όπου αφού προσκύνησαν στο καθολικό της Μονής, δέχθηκαν τη φιλοξενία των μοναζουσών και λόγο εποικοδομητικό με αφορμή το βίο του προστάτου της Μονής Αγίου Αθανασίου.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τη νεοσύστατη Ιερά Μονή Αγίων Θεοπατόρων Κολινδρού, όπου τελέστηκε η σταυροπροσκύνηση και η ακολουθία των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού. Μετά το πέρας της ακολουθίας, ο Σεβασμιώτατος μίλησε κατάλληλα στο εκκλησίασμα, στο οποίο εκτός από τους εθελοντές του Γραφείου Νεότητας συμμετείχε και ομάδα προσκυνητών από διάφορες ενορίες της Νότιας Πιερίας.

    Κατόπιν, στην παραλία Μακρυγιάλου, ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε ευχαριστήριο γεύμα σε όλους τους εθελοντές, όπου είχε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να επικοινωνήσει μαζί τους και να τους ευχαριστήσει για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν.  
      

Ιερά Μητρόπολις Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος:

Τ 23510 45081     F 23510 64601     E  imkitrouspress@gmail.com

Τ  23510 45081     F 23510 78044     E  imkitrouspress@gmail.com

Γραφείο νεότητας Μητρόπολης Προσκυνηματική εκδρομή Μητροπολίτης κ. Γεώργιος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top